3 Ara 2008

Motivasyonumuz Kudurmuş Medya


Bu sene ilk defa maça gitmemiştim. Takımın başındakilerden tutun da, ruhsuz oynayan futbolcular canımdan bezdirdiler. Takım kötü oynuyor, bir türlü coşamıyordum. Gol atsa bile sevinmiyorum, gidiş gidiş değil bu yaşta kapalının betonu üstüne yığılıp kalacağız en iyisi uzaktan sevelim dedik gitmedik. Maçtaki iki güzel şey, hakemin kimsenin görmediği, hatta kendisinin de neden gördü diye ceza aldığı penaltı pozisyınu ile, Lincoln'ün sektirerek topla ilerlemesidir. Ben inanın seyretmiyorum ama gelen tepkilerden seyreden arkadaşların feryatlarını küfürlerini duymamazlık edemiyoruz, ne kadar kaçarsak kaçalım.

Galatasaray'ın golünde Barış'a ofsayt diyorlar, topa dokunmadı bile, Ümit'e top rakipten geliyor, görmemezlikten gelip saldırıyorlar. Hakeme o penaltıyı gördüğü için kartal göz madalyası vereceklerine infaz ettiriyorlar. Ve nihayet Lincoln'ün bacağını kırması için baltaları kazmaları göreve çağırıyorlar. Allahtan Ali Eren, Takoz Recep futbolu bıraktı, ve allahtan bu hafta İsmail Güldüren'e karşı oynamıyor zavallı çocuk.

Sabah gazeteleri okuyalım gafletine düştük, internette. Bir medya maymunu Arda'ya sataşmış. Ne demiş ki çocuk, biz bu kadarmı salak olduk anlamıyoruzda mealini medyadaki maymunlar yayınlıyor. Yalanmı ibneler 50.000 kişi küfür etmedimi. Senin kulağın sağırmı. Sıkıysa bir yenelim bakalım Fener'i orada evire çevire de sen o zaman gör Bokludere'yi. Aziz Yıldırım bile amigoluk yapar taraftarlarına.

Saldırın lan, elinizden geleni ardınıza koymayın. Senelerdir böyle gidiyor kervan zaten. Aptallar son iki şampiyonluğu siz verdiniz bize. Uyuyanları uyandırdınız, dağilmaya yüz tutmuş camiayı kenetlendirdiniz. Galatasaray'lı futbolcuların kendilerini aşmalarını sağladınız. Ben ki takıma küsmüştüm 1 gün bile küs tutamadınız. İlk maç için gün sayıyorum. Çıkacağım betonun üstüne çenem yırtılıncaya kadar size söveceğim.

Savaş baltalarını çıkarın çocuklar, kenetlenin erkenden. Hemen şimdi ilk maçta. Mutlaka besteleride hazırdır. Hiç tavizsiz, sezon sonuna kadar. Bunlar çatlayıp geberene kadar. Salyalarını akıtana, kudurana kadar. Haydi Arda, haydi Lincoln, her maç fantastik bir mesajınız olsun halk düşmanlarına.
Yetiş Hasan Şaş, geç manganın başına. Şov yapın, oynayın. Gün medya maymunlarına karşı mücadele günüdür. Savaş alanımız ne yazık ki stadların tribünleriyle sınırlıdır.

4 yorum:

hadesperado dedi ki...

Arda bir türlü profesyonel olamadı ya, Allah gecinden versin sahada "ölümüne Galatasaraylı" ya, içlerindekilerinin hepsini toplasalar bir tane Arda yüreği etmez ya; işte tüm kudurmaları bu yüzden... onlar kudurdukça biz daha da bilinçli bileniyoruz...

ilkay dedi ki...

abi hacettepe maçından beri medya ravaş açtı resmen. yönetimimiz de ses çıkarmıyor, en çok o zoruma gidiyor!

drvenom dedi ki...

abi yemin ediyorum haklısın. tebrik ediyorum hiç buna dikkat etmemiştim. kesinlikle son 2 şampiyonluk medya maymunlarının saldırılarıyla oldu. tebrik ederim.

Kayaoğlu 29 dedi ki...

Renktasim, ellerine saglik. Bizim taraftar olarak kenetlenmemiz lazim. Yönetimin de sesini cikarmasi lazim. Herifler ortaligi bos buldu sallayip duruyorlar. Hic kimse heveslenmesin. Bu yil da aliriz sampiyonlugu.