2 Ara 2008

Futbola Lanet Ettirenler; Erdoğan Arıca


Aslında bu yazı yarın yayına girecekti. Ermangillere, kazmalara saldırı devam etsin istiyorum. Bir taraftan da beni okuyanların istekleri var, onlar emirdir. Görevi yerine getiriyorum.

Galatasaray uzun yıllar üsüste şampiyon olamadığı bir periyot vardı. Ben bütün sezonlarda vardım. Bir taraftan Galatasaray'a ölümüne bağlı futbolcularla beraber takımı büyütürken, bir taraftanda lanet olası kazmalar yüzünden şampiyon olamıyorduk. O uzun dönemin bir bölümünde sol bekte unutulmaz bir kazma oynamıştı. 109 lig maçına çıkmış, sadece 1 gol atabilmişti. Artık o gol nasıl bir golse.

Erdoğan Arıca uzun yıllar önümüzde oynadı. Tek bir iyi maç oynayamadan, bize en ufak olumlu bir iz bırakamadan Fener'e gitti. İnanılır gibi değil di ama kimbilir kimin torpillisiyse Fener'e taransfer oldu. Zil takıp oynamıştık, hemde yerine gelen Sefer Karaer'e rağmen. Sefer'de iyi futbolcu değildi belki ama allahına kadar Galatasaray'lıydı. Galatasaray için Dünyayı yakacak bir kaç futbolcunun içindeydi Sefer. Galatasaray'ın yarınlarında kesin olacak olan birde oğul yetiştirmişti. Anıl Karaer'i.

Bu aşağılık eski kazma futbolcu, yeni ezik antrenör bize Sefer'i andırdı. Kudurmuş köpekler, Lincoln'ü kaldıramıyor. Bu kazmaların yönettiği futbolcular bereket versin onlara benzemiyor. Eğer sahada kama Erdoğan yada kazma Erman olsa demek Lincoln'ü dövecekler. Ayı Gökmen'ide almışlar aralarına, hayatlarında 5 defa top sektirmeyip futboldan ekmek yemek için aşağılık olman, şerefsiz olman lazımdır. Bu yılanlara, çıyanlara kızmıyoruz, yeni peyda olmadılar. Hep vardılar, yarın o takımdan kovulur başka takıma giderler. Gün bunların günü, ne kadar çok küfür yerlerse o kadar mutlu oluyorlar.
Adam bu kazmalıkla, bu futbol bilgisiyle, bu halk düşmanı yapısıyla Lincoln'ü bu kadar yakından gösterdiği, ona karşı laf söyleyebilecek duruma getirdiği için gök tanrıya şükredeceğine, Lincoln'e kızıyor.

Blogta yazmaya başladığımın ilk yazılarındandı Erdoğan Arıca. Bi bok sandıklarımızı onla başlattık. Ne büyük isabet kaydetmişiz. Moralinizi bozmayın, çoğalmağa bakın. Lincoln ilk maçta götüyle gol atar, Erdoğan'ı, Erman'ı, Ayı Gökmen'i ayağında sektirir. Kızmayın geçin televizyonların başına kudurmuşların nasıl salyalar akıttığına bakın. Yanlız uzaktan seyredin kuduz bulaşmasın sevgili kardeşlerim.
Kapalı Üst'e armağandır

5 yorum:

muqo dedi ki...

Son iki senedir özellikle Gsli futbolcularla ilgili problemli bir sanal ortam yaratılmakta..Böyle haberleri ne Fenerli ne de Beşiktaşlı oyuncular için duymuyoruz..Haklısınız aslında sadece tvnin karşısına geçip nasıl kudurduklarına bakmam lazım galiba.Galatasaray Allah izin verir de daha iyi durumlara gelirse bunlar ne yapacaklarını bilemezler..

Kapali Ust dedi ki...

Abi eline sağlık. Saygılarımla

hadesperado dedi ki...

bunlara en uygun düşen tanımlama "kuduruk"tur kesinlikle...

Mario Jardel dedi ki...

2 maç ceza almış zat-ı muhterem.

OnusuzLarLaSavaş dedi ki...

Size suzin gibiLer yakışır. Hasan ŞaşLar, Fatih TerimLer fiLan meseLa.PisLikLerinize tepki veren oLursa da yamuk yıLık konuşursunuz.