12 Tem 2008

Necati,Semih,Nihat

















Necati Ateş; 40 yıllık Galatasaray taraftarıyım. Ne maçlar gördüm ne futbolcular. Gelmiş geçmiş bütün futbolcular içinde en nefret ettiğim futbolcu olmuşur. İlk Galatasaray golü attığında sol elinini öptüğünde başladı neftetim. Kaç gol attı saymadım. Hiç bir golüne sevinmedim. Galatasaray tarihinin en kötü bankosu Öner Kılıç'tan bile daha fazla nefret ettim. Ne demek lan gol attığında yüzüğünü öpmek. Galatasaray'ın golü kim atarsa atsın kayıtsız koşulsuz Galatasaray taraftarınındır. Sen karına bir şey armağan edeceksen bizden kazadığın paralarla aldığın jipi armağan et. Çoluğun çocuğun sevinsin paralarına. Gol Galatasarayındır şerefsiz adam. Nedir bu maymunluk, bize ne senin karından, çocuğundan. O gün bugün taktım, hiç sevmedim, sevmem. Attığı gole sevinmem.


Baktım aynı hareketi Nihat Kahveci yapıyor. Yazılarımı takip edenler bilir, Nihat'ın futbolunu hiç sevmem. Nihat'ı da elbette. O da gol attığında yüzüğünü öpüyor. Nihat'ın attığı golü canlı seyretmedim herhalde. Necati gibi, bencil, pas vermeyen kendine oynayan bir futbolcu. Patlar gelir en kısa zamanda.
Fenerbahçe'den ilk defa beğendiğimiz biri çıkıyor demiştik. Semih'e sonradan giriyor diye ufaktan acımıştık bile. Milli takımdaki performansıyla kariyerinin tavanını yaptı. O da ne Semih'de gol attığında yüzüğünü öpüyor. Almanya'ya son dakikalarda koymuş attığı golü Türk Milleti dururken karısına armağan ediyor. Hırvat maçından sonra golümü eşim ve çocuğuma armağan ediyorum dedi. Orada başlamadan bitti benim için Semih. Ötekileri bilmem ama bizim Necati zamparanın allahıdır. Muhetemelen onlar da öyledir. O yüzden belki de yüzüklerini öpüyorlardır.Ne değerli karıları varmış bizim üçlümüzün. Bunlardan bi bok olmaz. En azından benim için.

4 yorum:

A.Çakar dedi ki...

ne demek nihat patlar gelir en kısa zamanda? Adam yıllardır ispanya liginde çatır çatır atıyor gollerini. çok sevdiğin arif erdem'in gidip rezil olduğu ispanya liginde 50'den fazla gol atmak her babayiğidin harcı değil.

hadesperado dedi ki...

Nihat iyidir be abi, tabi bence ;)

Adsız dedi ki...

Baba bunla Hasan'ın Ataköy 7-8'de biryerleri vardı. Birgün bu gelir, birgün Hasan. Gündüz gündüz, işlerini görür kaçarlar. hahahah sen karısına armağan diyince aklıma geldi.Ben de hiç sevmem kendisini.

Adsız dedi ki...

ulan adamlar gol atıyo yine yaranamıyolar golü onlar atıyo parayı onlar kazanıyo sende gelip burda yaz :)