10 Tem 2008

Kolpa Memet Teskere Aldı


Aurelio ilkokul çağına gelen çocuklarının eğitimi için daha önce de İspanya'da yaşamak istediğini söyleyerek Real Betis'e gitmiş. Ne diyelim hayırlı olsun. Özkan Sümer'in sokakta bularak ayda 1000 dolar maaşla Trabzona getirdiği Marco, yılda 2.700 Euro para alacakmış. Parasında gözümüz yok ama şimdi ne olacak. Türk Ulusal takımıda oynayan devşirme çocukları okuma çağına gelince vatanının eğitim sistemini beğenmemiş İspanya'da okutmak için bir İspanyol takımına gitmiş. Bebeklerinin mama parasını Trabzon'a ödetmiş, kreş paralarını da Fener'e. Okumaya gelince kaç git. Aman ha Türkçe falan öğrenmesin çocuklar, sonra büyürler Türkiye'ye faydalı insanlar olurlar, tıpkı babaları gibi.

Eeee nerde kaldı yalandan Milli Marş söylemek. Ne kazandı peki Fenerbahçe? yılda 12000 dolarlık futbolcuyu zenginler kulübüne sokmuş, 5 dolar indiremeden Kadıköy'den yollamış. Yazılarımı okuyanlar bilir ben bu adamı hiç sevmedim. Milli takımda oynamasını içime sindiremedim. Bakalım yine çağıracaklarmı, Fener'den uçtuğuna göre mecburiyet ortadan kalkmıştır. İsmini anmayacağımıza söz verdiğimiz Milli Takım CEO su umarım rahatlamış, sıçtığı bok kendiliğinden temizlenmiştir. Real Betis'te oynayan Brezilya vatandaşını kim Milli Takıma alır artık.

Geçmiş olsun hepimize, unutun gitsin, zaten bu gece itibariyle kazan mevcudundan çıkarmışlardır. Bereket çok uzaklara gitti de Fener'lilerden edilen küfürleri duymayacak. Memet tezkere aldı, artık sivil hayatta başarılar dileriz kendisine, zaten çürüktü. Üzülmeye değmez.

2 yorum:

Emre Yılmaz dedi ki...

eline sağlık hocam...

cs dedi ki...

cahilce, 1 vatandasimizin kisilik haklarini hice sayarak yazilmis, kufur mezeli bir eser... kusura bakmayin ama yazinizin ele tutulur yani yok !