7 Tem 2008

Kimi Oynatmasak


Hocanın işi ne kadar zor. Kimi oynatmasa acaba. Ligin en az gol yiyen kalecisi Aykut diken üstünde. Her allahın günü bir kaleci alınıyor. Hatta biri İstanbul turu bile attı. İtanje'midir nedir, kimin nesi belli değil, hiç oynamamış kaleci. Tamam Aykut'a güvenmiyoruz da gel de geçir yeni adamı kaleye.

Sağ bekte geleceğin kaptanı var, Uğur Uçar. Sakatlanmasaydı belki de turnuvada oynayacaktı. Sabri oynadı. Ne olacak şimdi, Sabri az daha geçen yıl kovulacaktı, kovulan Kalli tarafından. Kimi oynatacaksın bilader. Avrupa 3. takımın sağbekini oynatmada görelim. Stoper aranıyor, yabancı olacakmış. Song'un yerineymiş. Lan Song son düzlükte oynadımı. Bırakın kim kapatmışsa o açsın sezonu. Unutulmuş Emre Aşık Milli Takım'a alınınca kıymete bindi. Yabancıyı döverler geri hatta benden söylemesi. Üstelik Semih gencimiz var. Girerse çıkmaz takımdan.

Sol cenap başlı başına bir takım. Balta'yı gelde kes. Volkan'a ne olacak. Arda desen monşer oldu, general oldu, banko oynayacak. Kewell'i aldılar o da sol taraf ekspresi. Ferdi'yi unutmayın ha. Bakmayın Rize'den geldiğine. Türkçeyi bile bilmez Ajax'lıdır kendisi. Raket gibi derler ya o cins ayak var. En az 15 maç oynar, benden söylemesi.

Sağ tarafta Bariş Özbek var. Bu sene banko yazdık kendisini. Aydın, Arda'yı sollamazsa beni bi bok sandıklarımıza ilave edin. Serkan Çalık her halde devre arasında bi takıma gider. Hasan Şaş'a gelde kıy. Bana ne lan yeni yetme Galatasaray'lılardan. Benim Hasan Şaş'ım, büyük maçların büyük futbolcusu. Ben oynatırım. Topal, Linderoth, Ayhan, Mehmet Güven. Estergon Kalesi savunması. Kim oturursa yazık olacak.

Lincoln, papuç pahalı ona göre. Geçen yıl yattın, idare ettik. Hemde ne idare. Şampiyonluk kupasını kaldırdık. Oyna, oynamayan unutulur. Burası aslan yuvası, yattığın yerden belli oluyor nasıl aslan olduğun. Kalk kükre, kendine gel.

Hakan Şükür'e elvada dedi Galatasaray infaz timi. Ümit Karan, Nonda yanınıza bir adam getirecekler. Atamayana atarlar sezonu yaşayacaksınız. Her maç atacaksınız başka yolu yok. Kartal'lı Yaser'i 3 defa seyrettim. Arkadaşlara önerdim, Hasan Kabze'den iyi olduğuna bahse girerim. Tip, oyun sitili Pires'e benzer. Süratlidir, uzaktan çakar. Çakılı santrofor değil de izini kaybettiren özelliği var. Forveti zorlayacağı kesindir. Sonradan girecek bu sene en az 10 maç oynayacak. Bir de gözbebeğimiz Cem Sultan'ımız var. Yaşı tutarmı, kadrodamı bilmiyorum.

25 kişi saydık sanırım. 11 kişi çıkacağımız ilk maçta oynamayacak olanlara gerçekten şimdiden üzülüyorum. Bu Galatasaray hortladı taraftarlar, sizde hortlayın Sami Yen'de. Unutulmuş ismimizi dosta düşmana hatırlatma vakti gelmiştir. Gel ilk lig maçı gel.

1 yorum:

Panda dedi ki...

skibbe'nin işi zor..kimi oturtsa eleştirilecek..kimsenin diğerinden bir eksiği yok..lig için iyi bir kadro var elinde..Avrupa'da belki iş yapabiliriz(fazla ümitlenmemek lazım)..