14 Mar 2021

Türbülanstaki Uçağın Kabin Amiri; Kayseri Forest 0-3 Galatasaray

Kutuplardan bir Eskimo, Avustralya'dan bir Oborjini davet etsek, 10 dakika futbol kurallarını öğretsek, Nato kafa nato mermer devrini geçtim, cilalı taş devri aklı olsa razıyım. Desek ki Galatasaray'ın bütün maçlarını izleyip yorum yapacaksınız. Oynadığı her takım aynı, adı TEŞKİLAT ne rapor verirler acaba?

Derler ki TEŞKİLAT takımı dünyanın en iyi takımı, hangi ülkede oynarsa oynasın kafaya oynar.  

Evet doğru en azından ülkemizin en iyi futbol oynayan takımı Galatasaray'la oynayan takımdır. Yani TEŞKİLAT.

TEŞKİLAT takımın kuruluş tarihi 17. 5. 2000 saat 23.20 Popescu son penaltıyı Arsenal ağlarına gönderdiği andır. Hiç bir takım bir daha asla bu kupayı alamayacaktır. Ve artık mutlu olamayacak olanların en büyük mutluluğu başkalarının mutsuz olmasını sağlamaktır. Amaçları Gala şampiyon olmasın da kim olursa olsundur.

Her hafta 20 takımın karmasıyla ölüm kalım maçına çıkmak nedir arkadaş? 

8 de 8 yapıp yola devam eden kervan yol kazasına uğradı. Bir mola, bir ara gazı, bir bakım onarım arası ne dersek diyelim adına, uzun mesafe koşucusunun bir anlık gafleti 5 puana mal oldu. Hafta içinde de bal kaymak bir olay gerçekleşti şer cephesi adına. Aklı vicdanı hür Gala taraftarı da bin değişik fikir üretti. Buradan bir kaos çıkarmıydı?  Bir Gala yöneticisi misal Fener karşısında haydi Gençlerbirliği sana güveniyoruz diye bir tweet atsa bugün sizlere ömürdü. Linç etmiştik, oysa BJK yöneticisi Kayserispor'a yalvarmıştı puan alın diye. Hafta içinde UEFA'nın yayınladığı damgalı eşşekler listesinde adı geçenler ölü taklidi yapmıştı. Ne zaman norkozun etkisi geçti ne zaman dirildiniz? 

Filler tepinirken sincaplık yapıp ağacın tepesine çıkmayı başardınız meşe palamutlarını kemirdiniz de sağ selamet aşağı nasıl ineceksiniz bakalım. Dünyanın en korkunç yaratığı Yaralı Aslan'dır. 5 yerden yara aldık, kanımızı silmeyeceğiz,  hiç hakkınız olmadan Gala bağlarına daldınız, salkım salkım üzüm çaldınız. Ey kağnı gölgesinde yürüyüp de ne büyük gölgemiz var diye övünen itler, sizi pekmez sıçana kadar kovalayacağız.

Oynanmış maçın yorumununu eleştirisini herkes benden daha iyi yapar. Bir kaç notla kapatıyorum. Muslera karşı karşıya kalınan pozisyonda rakibi kenara zorladı, kaleyi çok küçülttü, büyük bir kurtarış sayıyorum. Kenar bekleri orta yapmıyor, orta gelişigüzel bir bölgeye şişirilen top demektir, bakarak görerek pas verdiler. İki 9 numarayı aynı anda ilk 11 görünce en büyük beklentim beklerdi, büyük ölçüde görev tamam sayılır. Çok daha fazla gol pası verecekler,  not alın 11 maçta en az 15 hücum beki asisti bekliyorum.

Mesut Özil devlet desteğiyle Teşkilat takımına transfer olduğunda yüzü buruşanlar olmuştu. Falcao hiç hesapta yoktu, bir düşünün Mesut'un ertesi gün transfer edilmiş olsaydı ne olacaktı. En büyük transferleri biz yaptık. Muslera ve Falcao transferleri. Anaconda biraz Falcao'nun ayakkabılarını parlatsın.

Maçın bitiş düdüğüyle benim hikayem biter, benim için en büyük maç Gala'nın oynayacağı ilk maçtır. Televizyon izlemem, zift medyası okumam, lağım kanallarındaki maymınları dinlemem de kaçamadık bir şekilde haberimiz oldu. Taylan'a kırmızı kart istemişler. Kafaya çıkanın yere düşmemesini istemek gibi bir şey. Faul bile yok, hakemin hatası, maçta en az 20 dakika uzatma vardı. Puan kaybetmemiz için düdüğünden bir şey gelmiyordu, lig olası genel averaja kalacak, bari fazla atmalarına engel olayım diyerek maçı erken bitirdi. Teşkilat'tan fırça yememeyi başardı.

Çok başıma geldi yüzlerce defa uçağa bindim hala tırsarım. Türbülansa girince hostese bakarım, pilotu görebilsem ona bakacağım. Bir anormallik var mı yok mu? Kabin amirini kollarım. 5 puan kaybedince iyi sallandık, Belhanda'yı yolcu ederken bulutlara toslamaya başladık, kulağımız Kabin Amirindeydi. Eyvah bu sefer tamam sonumuz geldi diye endişeyle baktık ne diyecek diye. Gülüyordu, rahat olun çocuklar. Daha ölmedik. Cenaze namazımızı kılmaya gelenlerin tabutunu taşıyacağız.

İşte tam da bu sebepten, tekerlekli sandalyeye düşene, koluna serum bağlanana kadar Fatih Terim kulübede kalmalı, biz his takımıyız bize futbol hocası gerekmez. Dünyanın en elit 5 hocası gelse bile istemem. Bize başımız derde düştüğü zaman omuzuna yaslanıp ağlayabileceğimiz ADAM lazım. Ne mutlu ki aramak mecburiyetinde değiliz. Başımızdadır. Fikirlerimiz aynı olmayabilir ama ilkelerimiz aynıdır. Amacımız iki üç ve daha fazla bebeği fanatik Galatasaraylı yapmaktır. mevcut Galatasaray Taraftarının en az 10 milyonu sayesindedir. Bir Galatasaraylı olarak adını her seferinde minnetle anacağım.

11 maçta 11 bekliyorum elbette ne var ki en kötü ihtimal, BJK havuzda olmak şartıyla 28 puana da  razıyım. Hiç bir şeye benzemez, Galatasaray yine şampiyon olacak korkusu. Çok kaybedecekler. Hele ki son 7 maç kala 21 puan gerekiyorsa asın bayrakları.

Şampiyon Cim Bom yazdıracağız.

Hiç yorum yok: