15 Mar 2008

Ankara'nın Taşına Bak, Ankaraspor 0 - Galatasaray 1




Bizim gençler maça gittiler, 19 Mayıs Stadına alışmış deplasmancılar stadı tabelalardan kolay bulmuşlar, haber geldi. Bizde televizyon başından yoruma başlıyoruz. Küçük Hakan stadı çok kötüleyerek yayına başladı. Zor bulmuş stadı, Olimpiyat Stadından özür diledi. Sahanın zemini çok bozuk. Bakalım Lincoln nasıl oynayacak. İyi oynayacak diyemiyoruz ne yazıkki. Stadın çoğu Galatasaray'lı ama her zamanki gibi Lig Tv. hiç göstermedi. Yarın Konya'da Fenerlileri gösterirsen a.s. emi Musa Çözen. Dakika 40 oldu, maç başından beri hiç susmadan Galatasaray taraftarı yıkıyor ortalığı, en büyük şovu yapıyor deplasmanda, Sami Yen'den daha büyükler. Spiker bir kere bile söylemedi. Yönetmen tek kare göstermedi. Hepinizin allah belasını versin. Lincoln usta işi paslar verdi. Ümit Karan, bir kerede balık, beleş, kötü gol, Semih Şentürk golü at be golcü. Arda çok istekli oynadı ilk yarıda. Geride Emre hatasız gidiyor, Servet'in her zamanki oyunu kafa göz, yürek.
İkinci yarı cok büyük bir mücadele oldu. Lincoln'ün kaçırdığı gol ve Ümit Karan'ın direkten dönen topu vardı. Kale giderek ürkekliğini üstünden atıyor. Aykut Servet'in ıskasından doğan pozisyonda inanılmaz bir top çıkardı ve geçen hafta yazdığımızı tekrar yazdırdı; piskopat Orkun bir daha takım yüzü göremez.
Maçın sonları çok zor geçti bizim açımızdan. Doldur boşalta döndü bereket Emre hiç bir topu sektirmedi. Servet'in saatli bombası az daha yakacaktı hepimizi ama her işte bir hayır vardır hesabı o pozisyon Aykut'a yaradı ve kaleciliğini gösterdi. Bence Sivas maçı hariç zor maçımız kalmadı. Maç saymaya başlayabiliriz, geçmiş olsun hepimize.

Hiç yorum yok: