21 Ağu 2021

Testi Kırılmadan; Giresunspor- Galatasaray

Testi Kırılmadan; Giresunspor; Bu sezon her maç öncesi su al aya göndermeden önce çocuğa tokat atacağım, testi kırıldıktan sonra faydası yok. Video yaptım ama çok ağır oldu, biz en iyisi yazalım.

adlı kişiye yanıt olarak
1- Boş kale oynamak, benim için kaleci var zannıyla oynamaktan iyidir. En azından kaleciye güven olmayacağı içi.n topu sürekli kaşeden uzak tutmaya oynarsın. Çerçeveye gelen her top gol olacak, devam ediyorum siz de kontrol edin.
1
1
2- kaleci düşmanım değil kavgamız gala gol yemesin diye. A- Yan top kafa vurma mesafesi kesin çıkma, daha yukarıdan geliyor kesin çık. B- Top çerçeveden içeri girerken felç geçirme mutlaka atla C- Top çerçeveden girerken gol üçgeni dışında kalma
1
1
3- sağ ve sol bekleri hiç beğenmedim, not tutun en az %60 rakip yarı sahada değillerse, stoperler bir birleriyle 15 den fazla pas yapmışsa. Savunma oyuncuları gol veya asist yapmamışlarsa bilin ki iğrenç oynadık, muhtemelen yenemedik.
1
1
4- Bana Çika’yı soruyorlar, ilk ben söyleyeyim, stili Sneijder’e benziyor, ilk serbest vuruş golünden sonra söyleyen çok olur. Pandemi öncesine kadar Romen futbolunu canlı izliyordum, ülkede futbol bitti, futbolcu yok.
1
1
5- Çika’yı hatırlamıyorum, futboldan anlayan adamlarım var, fazla koşmaz, ilk atışları tedirgin olabilir, ama bahse girerim en fazla 4. Atışı gol olur. Berkan Kutlu büyük futbolcu, bizde büyük futbolcunun transferi olmaz, istediği zaman gelir oynar.
2
1
6- Muhammet futbolcu falan değil, bel bağlamayın iyi ki atamadı da eğri geni bu kes doğru sefer yaparak mecbur Öcü’yü oynatıyor. Öcü en az 5 Mobammed eder.
1
1
7- bu sezon beklentim en fazla ilk 4, benim temennim gelecek kuşakların Gala’sı için en iyi senaryo, kupayı almak, ki kolay olacak çünkü rotasyon futbolcularını oynatacak, Çuval 80 gol yiyecek demiştim ilk maç önü kaldı 70,
1
1
8- rezil kepaze olsunlar büyük Gala taraftarı Fatih Terim’in hoca çuvalın kaleci olmadığına kanaat getirdiği günler 2000 li yılların başlama günleridir.
1
1
İlk 4 maçı izledim, futbolcu değişmiş ama kafa aynı, Taktiğimiz fatih Terim taktiği yani yok. Messi’yi transfer etsen nafile Berkan, Taylan, Kerem dışında güvendiğim topçu yok, kişisel becerilerle yenersek yeneriz. Beklentim bu maç Necati’nin sağında Selçuk’un solunda,
1
2
Oturup kafa sallaması dikkat ediyorum her maç sırayla Biri sağında biri solunda en yakın yerden maçı seyrediyor. aldıkları maaşı hak ediyorlar.
1