1 Nis 2023

23 Yolu 26; GALA 2-0 Adanademirspor

Küçük boy başaltı sineğinin çorbaya düştüğü haberini duyduğumda Zaytung haberi sanmıştım. Yok arkadaş harbiden küçük müçük ama çok büyük mide bulandırıyor. Deprem takımlarına kaybettikleri puanların peşine düşmüşler. Ha bir halt yiyeceklerinden değil, o maçlara oynanıp kaybedilen ufak bir bahsin parasını bile ödeyemezler de, işleri bu. 

Büyük abileriyle maçları var bizden sonra. Adına derbi deyip bulanan midenin taşıdığı kafaların aklıyla alay ediyorlar. Maçın kendisi suç, her iki takımın patronu da aynı, SALÇACI (BEjenaro-KOç) her ihtimale karşı poliçeyi yakmamaya çalışıyorlar kuş beyinleri ölçüsünde. İşleri çok zor, acaba hangisi peşimize düşecek, hangisi avantajlı?

Maç kontrollü yenilişle bitecek, ya bir penaltı, ya kalecinin kaptırdığı topla balık gol, ya da birinin atılmasıyla eksik kalarak  1-0 kaybedip, böğürmeye devam edecekler. Olur mu? olmaz Küçük galip gelirse, viran olmuş doğu Anadolu'dan puan dileme işi son bulur. Bir zamanlar kendileri şikeyle kazanıp Musevi bonfilesi yerken, bunları pisliğe ortak edip menemene düşürmüştü ya, hatırlarsınız.

Patron beklemede, zift medyasında yalını, yemini, samanını verdiklerini hafta boyu havlattı, meletti. Demirspordaki Galatasaraylı futbolcular üstümüze salacak SALÇACI. Gerek mi var? bize karşı oynayan takım hoca, futbolcu, puan alamazsa Dünya yörüngeden çıkacak motivasyonuyla oynamıyor mu zaten. Adem Büyük bizi Şampiyonluktan etti, Semih Kaya hayatının topunu oynadı. Varsın Onyekuru'da oynasın, Akbaba Gala leşi arasın, Ndiaye, THOR'la boğuşsun. 

Ah ulan GALA, kimlerle yarıştırılıyorsun? 

En az bir İtalya liginde, Aslanlar gibi boğuşmak varken, lağım liginde çakalları kovalatıyorlar. Biliyorsun değil mi? geçen hafta aslında lig bitmişti. Biz 1-0 öndeyken atamadılar, Fener 1-0 yenikken atamadılar, 3 puanı bizden alıp söylemeye utanıyorum ama rakibine verdiler. Riske mi girdi 23, hayır asla, muhtemelen ötelediler, ama son düzlüğe de erken girmemize sebep oldular. 

Ama işte burası Aslan yuvası, bir baktık Fatih Terim hayaleti belirdi. Son gidişinden beri hiç görünmeyen İmparator, her ihtimale karşı anlayacakları dilden kükredi '' son maça kalmaz, Okan'a takıma, ekibe güveniyorum'' Cim Bom'un onursal hocası devreye girdiyse size titremek düşer.

Hiç bir korkuya benzemez GALA yine Şampiyon olacak korkusu.

Yetmiyor ki statlar diye boşuna bağırmıyoruz, feryat figan sonunda duyuldu, kale arkaları koltukları sökülüyor. Taraftarın en nefret ettiği yerler merdiven boşluklarıdır, zaten ayakta olan taraftarı, resmi olarak da ayağa dikerek en az 10.000 kişi daha çoğalıyoruz. Adını ben koyayım; KIZIL ALAN

Beklentiler gerçekleşti, bu gece Vezüv patlayabilir, Nuh Baba'nın gemisinde yer kalmayabilir, Demirspor oynayabileceği en büyük topu oynadığı halde puan alamadı. Şu topu oynayabilen takım en kötü ihtimalle şampiyonluğu kaçıran takım olmalı. 5 Fener, 10 küçük boy Fener eder. 

Akan oyundan gol atılamayacağı, Kerem'in bir türlü adam geçemediğinden, Raşitsa'nın büyük futboluna rağmen gözle görülür pozisyon yaratamadığından, İcardi'nin topla bulaşamadığından belliydi. Sarı kartlı Sergio, takımın el bombasıydı, topla alakası kesildi. Ndiaye son yılların en büyük topunu oynadı, THOR muhtemelen en zor maçındaydı, istatistik ne der bilemem, ama puanla Thor galip geldi sanki.

Yunus Akgün beraberliğe fit olup, Fener maçına toteme yatmaya hazırlandığımız dakikalarda maça hareket getirdi. Berabere kalacağımıza ya yenilelim ya yenelim kararı verdiler. Bir serseri topa Miço beni kolay silemezsiniz vuruşu yaptı. Ne yalan söyleyeyim, ilk defa bir maçtan korkmaya başladım. Arsenal maçından tırsmamışım, Güney'in Menekşesinden tırstım. Kötü bir penaltı vuruşuyla bu kalp daha dur yeni başlıyorsun, 52 senen antrenmandı maç yeni başlıyor diye çarptı.

Canın sağ olsun Gala, yine düştük yollara, bu yollar kupalara açılır, ya inadına üzerine yürünür, ya vazgeçilerek terkedilir. Yolumuz Okan Buruk'un savaş yoludur.

Ne koyar adama, şebekeye, zift medyasına, tam GALA 2 puan kaybetti diye sevinirken, zehirli oku böğrüne yemek, kuduradurun. 

Angel Şelalesi gibi çağlayıp, Tambora Dağı gibi patlayacağız, Şampiyon Cim Bom yazdıracağız.

Sana Söz Yine Baharlar Gelecek,

MAYISLAR BİZİMDİR.