15 Oca 2024

Beşinci Yıldızın Arifesi 20; GALA 2-1 Kayserispor


Söylenecek bir şeyler vardı, yönetim söylemedi biz de susuyoruz. Mutlak bir bildikleri vardır diyoruz, beklemeye geçiyoruz. Galatasaray'ı satmayacaklarına göre  pusuya kontra pusu kuruyorlar diye hüküm veriyoruz. Ya dünya çapında birden fazla direk tabelaya etki edecek futbolcu gelecek, ya Savcılığa suç duyurusunda bulundular.

Rumenlere güvenip, bütün objektifliğimle Fener nasıl diye maçını izlemeye karar verdim, o da 20-30 dakika sonuç ne olursa olsun.  Net söyleyeyim midem bulandı 40. dakikada kaçtım. Bu oyunu biz oynasak ilk yarı 3-0 geriye düşerdik, bu oyunu biz oynasak sıralamada en iyi ihtimalle 4. sıradaydık. Bu oyunu 10 yıldır Şampiyon olamayan biz oynasak bu sezon 3. Başkan 5. Hocayla devam ederdik. Bu oyunu biz oynasak da hakem marifetiyle kazansak sabaha kadar takıma İcardi'ye Hocaya söverdik.

Ben hakemlere hak vererek, gerekçeli kararı açıklıyorum. Şu şartlar altında, hakem ben  olsam ilk yarım saatte Fener işi bitirememişse topu alır kendim gol atar sayarım. İnanın çok daha mertçe bir eylem koymuş olurdu. Fener'in her maçına 3 puan yazın, seyretmeyin, yorum yapmayın, nasıl ki BJK yok hükmünde bunları da yok hükmünde sayın, enerjinizi düşürmelerine izin vermeyin. Belki Trabzon, o da o maça hedefsiz kalmaz ise puan almaya, hakemle dövüşmeye  oynar. Pis akvaryumda yüzen 3 temiz balığın da hakemi yenmeye Sumidika gibi gücü yetmez. Bize tek çıkış yolu kalıyor, sahadan ölümüz çıkacak, takımı her maç 3 puanla çıkaracağız. 19 da 19 yapacak gücümüz, kadromuz, büyük takım hasletimiz, kupa tecrübemiz, son düzlüklerde finiş harsımız gelene fazlasıyla mevcuttur. 

Oldu ya çıkamadık bu kurtlar sofrasından 5 puan geriye düştük, sakın ola devam etmeyin, Bu soytarılığın bir ekipmanı olmayın izzeti ikbal ile geri çekilelim. Zaten biz bu turnuvayı niçin oynuyoruz? Şampiyon olup Şampiyonlar ligine katılabilmek, asıl olmamız gereken yerde olmak için değil mi? Çok daha temiz, çok daha kolay, çok daha metçe bir yol daha var. Avrupa Ligini kazanmak. 

Haydi çocuklar, biz bitti diyene kadar savaş.

Savaştınız mı peki? hayır aferin  çocuklar, biz Mayıstan önce bayrağı köprülere asacağız diye nara atıyorsak size yönetime hocaya güvendiğimiz için değil. Durumdan vazife çıkarmayın. Şu maç özelinde artık emin olmak üzereyiz, ülkeyi satın almış oligarşi bizden hocayı mı satın alamayacak. Ülkeyi esir almış bir mekanizmaya bizim zengin yöneticilerimiz mi direnecek?  Hakem çalmadı penaltıyı, demek anasından doğal süt emmiş biri vardı odada, pozisyonu tekrar izle sana küfür edecekleri mahkemeye vermeyi bırak lan pozisyon penaltı diyen bir yiğit çıktı.

Şimdi ben penaltı golüyle sidik zoruyla 3 puan kazanan takımın  taraftarı, çok mu sevineceğim, yoksa yol yakınken testi düşmüş ama kırılmamışken son uyarılarımı mı yapacağım. Taraftar olmasa penaltı pozisyonunu kralı Var'a taşıyamazdı. Futbolcuların çoğu ah vah yine pozisyon kaçtı derken re re ra 416'sı kükredi. Eşşek gibi vermek zorunda kaldılar. Keşke vermeselerdi, ben olsam vermezdim. Şimdi çıkar der kazandık, iyi oynadık, aynı taktikle devam.

Biz kazandığımız maçtan sonra yazalım. 

Zaha- Tete- Halil- Ndombele bu takımın oyuncuları değil, hazır at pazarı açıkken bir at hırsızına kakalayın gitsin

Okan Buruk'u değiştirme şansı yoksa, oyuncu değiştirme işini başkası yapsın. Oyun başladıktan sonra Okan kayboluyor, maça en ufak bir pozitif  müdahalesi yok.

Girilen gol pozisyonunu atamama konusunda ihtimal sonuncuyuz. Burada Okan'ın suçu yok. Umarım Kerem kaçırıyor diye böğüren taraftar da dersini iyi çalışılmıştır. 18 içine topu sokamadık.

Son yazılar; Pis akvaryumun temiz balığı Kayserispor'a oynadığı top için teşekkür ediyoruz. Aynı direnci her takıma göstermesini diliyoruz. 

Bu maç için beni mazur görün, yanılmak istemiyorum, Mayıs'a bırakmayacağız cümlem saklı kalsın. Büyük şüphe ve endişelerim var Trabzon maçını atlatalım. 

GALAXI'nin Karnesi;

Muslera 9; O golü de yemeseydi  20 puan verecektim. son 10 yılın en iyi kaleciliğini yaptı .Yazık olan  Kayserispor'a karşı olmasıydı.

Boey 2; laf desem linç yerim, ama olsun benim editöryal bağımsızlığım var istediğimi söylerim. İsterseniz hepiniz küfür edin,  Alıcısı varsa satın, benim sağ saldırı bekim değil. Servisi sıfır. 

Nelsson 9; 2 maçtır direklerden döndü, izlemedeydik gol atar bahsi yaptık , tam umut kesmek üzereyken mezardan fırladı Viking. Gala stoperi gole katkıda bulunacak dedik, sesimizi duydu.

Abdülkerim 7; pek öne çıkmasa da temiz balığın ataklarında ayakta kaldı. Pozisyonu penaltıydı. Hele ki hakem radarları 18 e mitil atmışken çok daha dikkatli olmalıydı.

Barış Alper Yılmaz 10; At pazarı celepleri cirit atıyor Gala'ya sol saldırı beki kakalamak  için, sol bek alan Gala Celebi vatan haindir. Hakan  Ünsal dahil Gala geçmişinde tüm jenerasyonların en büyük sol bekidir. Oyna devam . 

THOR 1; Aşk acısı hicran yarası, tribüne yeni birini bulun, Onu tavlamak için savaşsın. Berkan geldi kimyası bozuldu. En kötü maçını oynadı

Kara Yengeç 2; Pes ettim, Gala 8 numarası değil 100 numarası olmaz. Tuhaf bir stili var, yani futbolcu stili değil. Başka spor bilmediğimden yakıştırtmadım. Görüntü kutup ayısı, mücadele  deniz anası yumuşaklığı. Net ,Gala futbolcusu olamaz.

Mertens 9; Bir futbol aklı, bir futbol virtüözü. Yeteri kadar verim alınamıyorsa Hoca suçudur.

Tete 1; Tanıyanlara güvendim Pele dedim. Ağır çöp, 

Halil 1;  Abi ben golcüyüm mü dedim. Maçlar 12 kişi oynansa siz beni o zaman görün, orta saha önünde golcü arkasında, yanlış çağda futbolcu oldum beni anlayamadınız hadi bana eyvallah.

Zaha 1; Ey Okan  Buruk pamuk ipliğiyle uçurumun kenarında tutuyorum seni, mezarını kazacak uyarıyorum, kadro dışı bırak 3 maç daha ilk 11 oynatırsan net söylüyorum 4. maçı göremezsin.