30 Ağu 2023

PARLAYADUR ŞAMPİYONLAR LİGİ YILDIZI

 


Biz değil, şampiyonlar Ligi bizi özlemiş anlaşılan, play off maçlarımıza Dünyanın en büyük hakemlerini verdiler, her iki maçı da kazanarak, olmamız gereken yerdeyiz. Şampiyonlar Ligi kurucu ortağıyız, logodaki 8 yıldızdan biri biziz, sonsuza kadar parlayaduracğız.

Canımızdan can alan 6 maçtan geriye kalanlar; Okan’ı pınara suya gönderiyoruz, testiyi eline tutuşturup tokatlıyoruz, testiyi kırdıktan sonra dövmenin  dövünmenin faydası yok.

Bacambu; Lukunku’nun gol atamayanı, Dominic Iorfae’nin hızlı koşanı, 5 puan veya tur golü atamadan gider.

Angelinho; her topu kaleciye, kaleci taca, top kapma savaşı, tekrar bir şekilde Angel’e, o kaleciye, kaleci rakibe, bir kısır döngü, Kazımcan’ın yedeği bile olamaz.

Zaha; topçu ilk topa dokunduğunda belli olur, sakat değilse taraftarı oturtmaz

Tete; Pele diyorum, başka bir şey söylenecekse kendisi söyleyecek.

Kerem; 3 Türk kotasına güveniyor, Yunus ve Barış içinde belki de din faktörü futbol faktöründen öne çıkıyor, ayrıcalık tanınıyor. Futbolda geçen sezon diye bir şey yok, Avrupa maçlarında oynamaz, yakında lig maçlarına sonradan girer.

Abdülkerim; Büyük form düşüklüğü var, Angel’e bağlıyorum biraz da hız zayıflamış, sanki ayağına gülle bağlı, sıçrayamıyor,

Kaan Ayhan; Okan Bey, bu çocuk senin mayın eşeğin değil, sıkışınca sal içeri, koru tabelayı, yar başında tutarız kimseye yerdirmeyiz seni meraklanma ama, atarız tutarız biraz da, sarı kart, Kaan ilk 11 oynayacak, formülü sen bulacaksın.

Nelsson; Gitse 1 gün sonra adını unuturum, gol atamayan büyük takım stoperi kontenjanım bir kişi, Apo ikilisinden biri fazla, pasaport gereği, Apo tercih edilir.

Mertens; ilk ya da son 40 dakika oynar, ya da 2 maçtan sonra bir maç tribünde seyreder dinlenir. Klas seni her maç taşımaz,

Sergio; 1 sezonluk barutu varmış, onu da geçen sezon ligi forselediğimiz periyotta kullandı, alçak düşüş devam ediyor

Demirbay; Türk olmasa Florya’ya kebap yemeğe bile çağrılmaz, boş

Thor; Orta saha savaş tanrısı, GALAXI’nin değişmez ilk topa basıcısı

Boey; Komple bir futbolcu, dış etkenlerden etkilenmeyen, maç seçmeyen, plana sadık kalan banko

Okan Buruk; Gol yemese, ya da maç kopamasa adam değiştirmeyi unutuyor. Futbol aklından çok Yüce Gök’e güveniyor

Sıkıntı yok, ilk Şampiyonlar ligi maçında, 6 maçın sonuncusunda ilk 11 çıkanlardan en az 5’i olmayacak.

Yaşasın Galatasaraylılığımızın yüksek öğretisi