11 Şub 2022

Acemi Nalbant'a 12 Şubat Muhtırası; Kayseri Maçı


Vakit tamam Amigo, yolda bulduğumuza gereğinden fazla ömür biçtik. Aslında ilk antrenmanı bitirdiğinde kovmamız lazımdı. Bu ne sefil görüntü? Metroda yatarken mi çağırdılar seni? Ne var ki devrim oluyor, kelle alınıyor, hesap soruluyor, Acemi Nalbant'tır çabuk ustalaşır dedik 4. maçını görmüş olduk.

Sen bizi Osasuna sandın herhalde, deplasmanda 10 kişi de kalsa bir takımdan 1 puan almak iyidir. Çırak Bey, biz 10 kişi Yeni Saha'da koskoca Barca'yı sıçana kadar kovalamış takımız. Ustandan yaşlıymışsın, küçücük beyninle bizim eşeği nallayarak ustalaşacağını mı hesap ettin?

Geldiğinde yazdık, bilinen uygulanan, unutulan her taktik, birileri tarafından patenti alınmış. Hiç biriyle alakan yok. Dalga mı geçiyorsun sen bizle, ıska geçen sağ bek, sol beke, çalım yiyen sol bek sağ beke. Ülkenin en kötü iki sol bekiyle dansöz mü seyrettik biz?

Galatasaray bir his takımıdır, Hocaya ihtiyacı olmayan dünyadaki tek takımdır. Gala taraftarı dünyada hiç bir taraftara benzemez, futboldan anlar, potansiyel gücünü kullan ömrünü uzat, bizim kupayla, 3 puanla işimiz olmaz, kullanmam, ben bilirim diyen nicelerinin dönüş biletini çek in yaptık.

1, 6, 9 numara eksik diye söyleyemeyen taraftar yoktu zaten, yani bir hünerin yok bu tespitte. Üçünü birden oynatacağın, bahanesi olmayan bir maça çıkıyorsun. Aslında senin ölüm kalım maçın. 1 gol atar yatarım, 3 puanı alır kaçarım taktiğin varsa Dünyanın en şanssız hocasısın.

İstersen 5 tane at, kötü oynamışsan bizi yorma, kovulma tazminatı var diyenlere güvenme, veririz, 12-13 yaş gurubuna, gider Gebze'de antrenman yaparsın. Kovarsak 5 cent ödemeyiz, git seni kim getirdiyse onu icraya ver. Devrim Kanunları devrede.

Koskoca Fatih Terim'i uğurladık. Daha yasımızı bile tutamadan kendini İstanbul'da buldun . Bu saatten sonra acımak yok, Gala'ya ve onun büyük taraftarına maddi manevi zarar veren, misliyle ödeyecek. Futbolcuymuş, yöneticiymiş, adamın adamıymış, sehpalar kurulu.  

Son uyarı; At sidiğinde yüzen saman parçasına konan bok böceği, kendini kaptan-ı derya sanırmış. Umarım böyle bir niyetin yoktur. Rasim Baba'nın lafıyla icat çıkarma. Burası Covid aşısı laboratuvarı değil. Biontekçi, Sinovakçı işine baksın, biz Gala aşısı vurulmuşuz. Deney tüpüne git başka takımı sok.

İşte stat, işte taraftar, işte hodri işte meydan. Çıkar içimizin sineceği bir 11, Lağım ligi artık bizim için yaklaşan Avrupa Kupası fırtınaları için tatbikattır, görelim Avrupa Şampiyonu büyük Galatasaray refleksini. Aslanlı yolda sehpan hazır, ipini yağladık, bir ışık göremezsek başka maça çıkarmayız.    

Karıncayı incitmeyiz dediysek böcekler durumdan vazife çıkarmasın, Biz Galatasaraylıyız, nasıl düştüysek öyle kalkacağız. Mayıslara sözümüz var, halayların başına geçip mendil sallayacağız, Şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz.

Galatasaraylılık ''Hazırolll'' komutunda esas duruşa geçmemektir. DİRENEDURUN