8 Mar 2021

Son Sözümüz Söylenmedi; Galatasaray 2-2 Sivasspor


Ne güzel başlamıştık oysa, her zamanki gibi Teşkilat hazırlığını tamamlamış, Gala'nın kazanmasından endişesini duymuş, senede 2 maç oynayan Sivasspor'u hazırlamış, en az bir futbolcusuna piyasa değerinin çok üstünde transfer sözü verilmiş, Rıza'ya 5 senelik yeni bir kontrat önerilmiş, sahamız kötü, bir önceki yenilen takım cezalandırılmış, Anaconda yok, Falcao zeten futbolu bırakmış, bir depar bir şut atsa yeniden sakatlanacak. 

Güzel dedim, ironi değil, tuzak ne kadar büyük olursa, rakip ne kadar güçlü olursa büyük takım refleksimize güveniyordum. Dersini almış, işi son dakikalara bırakmadan ilk yarı tabelayı koparacak, daha büyük maç olan Kayseri maçına aktif dinlenmeye geçecek, zevk yaparak maçı tamamlayacak bir büyük takım bekliyordum. 

Eşi benzeri var mı bilmiyorum, kendi ülkesinde uzun yıllar kaptanlığını yaptığı takımın başında bu kadar çok maça çıkan Hoca. Gözünü bantlasalar, maç günü hücreye kapatsalar, yöneteceği takım her sezon en geç Mart ayına Şampiyon girmesi lazım bu ülkede. Kimlerle yarışıyoruz?  Geçen sezonu uzak ara Şampiyon bitirmiş takım kümeye oynuyor, her takım 3. 4. hoca turu atıyor. Bizim maçlar dışında bütün maçları izleyen biri olsam da puan cetveli sorulsa en az 10 puan Gala yukarıda derdim. Sinirden uyuyamıyorum.

Bu bir iman, zan, çıkıyor siz bilmezsiniz ben bilirim deyip Büyük Gala Taraftarının siyatik sinirlerini zıplatıyor. İyi oynadık diyor, ikinci cümlesinde saha bozuk diye mazeret üretiyor. Son 3 dakikada saha bin beter olmuşken oynadığı topu ilk 5 dakika oynasa rakip korkudan kendi kalesine 2 tane atar. Ben iman etmiyorum çocuklar, ispatlanamayan her şey benim için zandır. 8 de 8 yaptığında taraftarı dinleyerek takım çıkardı, oyunu taraftarın öngördüğü biçimde sevk ve idare etti, Alanya maçı hariç sorunsuz geçtik. Uzun sürmedi, Taylan belasından kurtuldum sanarak Kız Gedson'u oynattı. Sanırım ilk 11 garantisi var, buraya idman yapmaya göndermişler. Yarın çok büyük futbolcu olursa başıma kakmayın. Bana ne elalemin topçusundan ben müberek Gala formasının içindeki adama bakarım. Emre Kılınç Fernandez'i top diye oynar. Etabo son maçlardaki gibi oynasaydı da  şimdi Taylan yoktu. Belhanda takıntısı canımızdan can almaya devam ediyor. Bakalım 2 gol attı devam edeyin diye bu kez Anaconda'yı mı kesecek.

Kitabını yazmışım, bundandır bütün meridyenlerdeki başkaldırışım. Galatasaray'ın, taraftarından başka Hocası, yöneticisi, futbolcusu dahil hiç bir şeyi yok. Bizim dışımızı yüzdeye vursan %10 etmez. Geçen sezonu taraftarsızlıktan verdik, dün Arena'da olsak son 10 dakikaya böyle girsek 3 gol attırırdık. Pes mi edeceğiz asla, Fatih Terim'den vaz mı geçelim asla. Bin defa yazdım on bin defa daha yazarım, şu konjonktürde, TEŞKİLAT olanca kiniyle nefretiyle, olanca mühimmatıyla savaş açmışken Fatih Terim olmasa takımı 2. liglerden toplarız.

Hocam, silkin, titre kendine gel, yanındaki spor çantanı taşıyanlar da dahil hiç kimsenin sana yardım edecek bilgisi yok. Büyük Taraftarından başka neyin var, milyonlarcasını tek kişi kabul et, hangi 11i uygun bulmuşlarsa oynat, kimi çıkar diyorlarsa çıkar, inan bana berabere kalırsan en başta ben en az 100 kişi kafasına sıkar. Kim bunlar ya? Sen demedin mi adı geçenlerle rakip bile değiliz. Değiliz, ben değilim mesela başka hiç bir takım taraftarıyla merhabam bile yok.

Tekerlekli sandalyeye düşene , koluna serum bağlana kadar Florya'ya Morinho dahil kimseyi sokmam, Biz neler gördük, değil 5-6 puan 15 puan fark olsa ne yazar, son düzlüğe, finiş ipine kadar korkudan neler kaybedecekler. Dünyadaki en büyük nefret ve kin, ikincinin birinciye duyduğu nefret ve kindir. Öyleyse sloganı başka türlü okuyalım.

Dünyadaki en büyük zevk ve eğlence meydan savaşının sonunda birincinin ikinciyle eğlenmesidir.Son 7 maçta 21 puan gerekiyorsa bu iş tamam, Ben toplam 31 puan yeter diyorum da siz fit olmayın. 12 de 12 yapıp puromuzu bu kez maçtan önce yakalım.

Yaşasın Gala'dan da büyük, BÜYÜK GALA TARAFTARI