8 May 2021

Pusu; Galatasaray- Yok Takım

Biliyorum çok rahatsızlık verdim, pek çok defa işittiniz, umarım önümüzdeki sezonlarda adından yıllar öncesinde olduğu gibi hiç söz etmem, Beşiktaş adında bir takım yoktur. Türkiye'deki futbol Teşkilat-ı Esasının 1. maddesi, Galatasaray Şampiyon olamasın da kim olursa olsun, 2. Maddesi de  Fenerbahçe olsun üzerine bina edilmiştir. Bazen ayarlayamazlar, Galatasaray direnir, tam gömdük sanılar mezarlardan fırlar, Şampiyon olur. Bazen de bu sezon olduğu gibi bir hortlağa dönüşür, maç be maç rüyalarına girer, kabusları olur.

İşte bu kabus sezonlarında onca dalavereye rağmen bir türlü yol veremedikleri Fenerbahçe'nin Galatasaray'a şampiyonluk kaptırma ihtimaline karşı yaşam sigortası olarak Beşiktaş devrede tutulmuş, iş son aşamaya getirilmiştir. Beşiktaş Şampiyon oluyor kollanıyor diye hiç bir Fenerbahçeli itiraz edemez, aynı şekilde Şampiyonluğu kaptırma riski Fener'e daha olası olduğu halde Fenerbahçe'ye geçilen kıyaklarda hiç bir Beşiktaşlı rahatsız olmaz. Olamaz aynı kağnı tekerinin kestiği öküz defactosudur.

Her sezon böyleydi ama bu sezon kurulan pusu en büyüğüydü. Güçlerini daha çok içimizdeki susanlardan aldılar. Tribünler zaten suskundu durumdan vazife çıkarıp iki Şampiyonluğumuzu gasp ettiler. Siz sanıyor musunuz ki bir kaç sene öncesinin kimin köpeği daha iyi şaklabanlık yapıyor diye puan veren Acun maymunu, Caddebostan batakhanelerinin Holdem Poker eşeği koskoca Fatih Terim'i geçip Şampiyon oldu. 

Ya öteki? uyuyor numarası yapan, yanında top patlasa bile uyanmayan Ulusun üretimden gelen gücüne çökmüş şımarık oligarşi mahdumu. Kovduğun Erol'mu geçti Fatih Terim'i, yoksa İmam Efendin mi? Hani sen Cumhuriyettin son kaleydin, bu değil miydi bizim Arda'yı Burak'ı da kandırıp sen de varmısın kardeşim diye Cumhuriyetin kolanlarına balyozlarla girişen. 

Geçin bunları sevgili Galatasaraylı çocuklar, gökten pislik yağarken şemsiyesiz gezen, bir damla ıslanmamayı başaran sizleri temiz gördükçe daha fazla saldıracaklar, daha büyük pusular kuracaklar, uyanık olun. Bu hafta içinde bir kez daha gururlandırdınız. Pusuya yardım eden, Galatasaray'ı bitirmeye yemin etmiş sistem kuklalarını kovdunuz. 

Galatasaray; Kayıtsız şartsız, kongresiz seçimsiz Büyük Gala Taraftarınındır. Prostatlı fosillerin seçtik sandıkları kravatlı eşkıyaların ömrü, atkılıların biçtiği kadardır. Biz neler gördük, Özhan'ından Adnan'ına, Duygun'undan Dursun'una. Kimdir bu Mustafa Cengiz? neyin bedelini ödetmişlerdir bizim sırtımızdan, Minibüsçü  Abdurahim acaba Saray'ın mandırasında kaç havuz sağılmıştır. 

Seçim sattı mahline girmiş bulunmaktayız, hiç birini tanımam, oy kullanma hakkım olsa kimseye oy vermem. Ben seçimle ilgilenmem, getirenlerden değilim ama Ordinaryüs Başkan kovucuyum. Bazılarına baktım kim bunlar diye,  bitirdiği okullar, yaptıkları dereceler, aldıkları nişanlar, bildikleri yabancı diller, yönettikleri sahibi oldukları holdingler, siyasi ayaklar, muktedir kemik yalayıcıları, muhtemel yeni Gala pazarlamacıları. Bana ne kardeşim senin geçmişinden çoluğun çocuğun sevinsin. Biriniz de aday olduğunuzda silin hakkınızda yazılan onca listeyi, tek bir özgeçmiş yazın. ''GALATASARAYLI'' bitti. Oxford'un Beyoğlu şubesini mi kuruyorsunuz. Alt tarafı hazır Büyük Galatasaray'ı yöneteceksiniz, Kaç defa maça geldin, kaç deplasman otobüsüne bindin, kaç defa üçlü çektin, kaç defa Galatasaray için ağladın, kaç tane bebeği Galatasaraylı yaptın. Özgeçmiş budur. Kitabını yazmışım, iki üç ve daha fazla Fanatik Galatasaraylı yaratmak; Şifre budur. 

Her Gala satıcısı çekip gittiğinde temizlik ekibi olarak çalışmak zorunda mıyız. Lavabolarda kurumuş sümkürülmüş salyangozlar, klozetlerde senelerce ne yediniz nasıl çiğnemeden yuttuysanız şerefsizler kol gibi denizaltılar, sifonları bile çekmemişsiniz. Yeni gelecek ekip tarihe not düşeyim diye yazıyorum. siz de şike yok diyenlerdenseniz, Global Kraliyet Ailesinin dostuysanız, Teşkilata bıçak çekmeyecekseniz, boşuna vaktimizi almayın. Burası Başkanlara biat edilen uyuşturulmuş mangalar Cumhuriyeti, Çarşısı pazarı değil, her daim uyanık hayatını Gala üzerine kurmuş Büyük Gala taraftarının Aslan yuvasıdır. Gazabımız çok ağır olur.

Bu gece Şampiyon ilan edilecek, Bakmayın siz 2 maç daha var deyicilere. Olacak olan tek farklı kontrollü bizim Galip geleceğimiz bir maç. Tek farklı galip gelmekle yenilmek arasında hiç bir fark yok. Tek farklı yenersek ki pusunun son butonu mekanizmayı bu yönde hareket ettirecek. Son iki maç BJK zaten yok, gömerler de Fener'i Şampiyon yaparlar. 

Peki 2 farklı yenersek, Gala'nın büyük Takım refleksi devreye girerse, 2 farklı yenersek averaj 6 ya inecek, bir maç daha yenilecekler en azından 5 olacak. İki maçta 5 averajı kapatır mıyız?   Kapatırız.

Önce hiç heyecan duymadığım, maçı atlatmaya bakalım. 3-0 yenip rahat uyuyalım. Ahval ve Şerait 1987-88 Şampiyonluğundan daha kötü değil. Yeter ki Arena'da Beşiktaş Şampiyonluk turu attım sanmasın. Ya kaybedin, ha hezimete uğratın göreyim Aslanları.

Binin bir kere daha Beşiktaş Tramvayına

Önce Büyük Gala Taraftarının yüksek enerjisine sonra GALATAUS'a güveniyorum. Galatasaray Futbol Tanrısına