7 Kas 2021

Testi kırılmadan; Karagümrük Maçı

 

1- Kornerler başımıza iş açacak, bu sezon 117 defa kullandık, en az yarısı kalemize gol tehlikesi olarak döndü, gol pozisyonu bile yok. Savaş bekleri bu sefer atacağız diye gereğinden fazla kasacak, sıçrayacak kafa göz kıracak sarı, kırmızı kart kapıda, vazgeçin bu sevdadan. Korner direğinin dibinden taca bırakın dönün. 

2- Karpatların Messi'si insanlık dışı bir gol attı, 18 içinde 18 kişi var, 17 kişiye değdirmeden Harbi Messi bile atamazdı, lağım medyası golün büyüklüğü yerine ofsaytı konuştu. Nelsson havadan 1,  yerden 3 metre mesafedeydi. Maksat suyu bulandırmak, bulandıradurun pislikler.

3- Bağıra çağıra yaza çize Berkan'ı tek adam yiyici olarak istihdam ettirmeyi başardık. Bir kişi az biraz eksik olacak ama olsun, iki kişi fazlaydı. 6-8 numaralı mübarek formalar toplamda en az 24 km koşacak dedik, Berkan bu gidişle bir maçta tek başına 20yi geçecek. İlk topa bassın rakibi bozsun yeter. Topa en yakın diğer yetkili kademesine girer. Ondan gol, çalım, 40 metreye pas atmasını bekleyen yok.

4- Gol atamayan 9 numara yanıma oturur kuralına devam. Bu gidişle hiç biri atamayacak. Vuruş güvenliğini sağlayamadığın 9 numara kolay kolay atamaz. Hakan'ın kaçırdıklarını hatırlayın, demek şimdi olsa atamadın çık. Vicdanın rahatsızsa kurayla birini seç hiç atamasa bile en az 10 maç oynama garantisi ver. 

5-Moskova maçında taraftar limiti tanınmadı, yarı yarıya oynansa 25 bin kişinin yarısı gelecekti, atış serbest dediler 50.000 in yarısı geldi. Büyük Gala Taraftarı durumdan vazife çıkarılacak ölüm kalım maçı olmadığı sürece gitmez. 50.000 Aslan görmek isteyen Fener maçını beklesin.

6- Maç öncesi notlarda son söz Feghouli'nin. Haram aylar çıktı, gördüğün yerde tepele ayeti (Tevbe 5) mucibi, Ümmetin Mücahit'i kıyamda, bir önceki maç usta işi bir gol pası, Moskova maçında tarihi Gala Futbolcusu duruş pozlu, muhteşem gol. Arkası gelir mi, bilemeyiz, emin olduğumuz şey saç baş yoldurana kadar banko oynar.

7- Luindama ömür boyu kulübeyi pas pas yapacak kadar feda edilesi bir futbolcu değil, bir  kanal da ona açmak lazım. Ben diyorum ki, Savaş Beki Marcao'yu 6 numarada  adam yiyici oynatsak daha fazla verim alabiliriz, en azından deneyebiliriz. Berkan'ı dolayısıyla Çika'yı bir kademe daha öne atalabiliriz. 

8- Sis-Ateş'li Tulumbacılar Beşiktaş'tan çok daha büyük takımdır.  Beberuhilerin, Tuzsuz Deli Bekir'lerin, Kabadayıların, Hovardaların, Bitirimlerin şanlı Atletikaragümrüğüne saygım sonsuz. ligin en iyi top oynayan 3 takımından biridir, işimiz zor. 

9- Trabzonspor'a verdiğimiz destek, sempati ve avans bu gece itibarı bitmiştir. Sergen Holdem Poker, Vitor Rus Ruleti kumarbazıdır, kumarbazdan ödüm kopar, Hacı Abdullah pişti bile bilmez, puan farkını taşıyabilecek yürek yok Karagümrük maçını atlatırsak korkudan titreme, sara, nöbetleri başlar, mutlak bir yerde geçeriz. Son düzlüğe kalmaz.

10- Yol uzun, yol engelli, yol çetin, yol 23 yolu. Büyük Galatasaray Taraftarı gün sayıyor, Fener maçı bekleniyor. Büyük takım refleksi gereğini yapacaktır. Yaşasın Galatasaraylılığımızın yüksek öğretisi.

Hiç yorum yok: