26 Kas 2021

Kükreyedurun Fatih'in Aslanları


1- Gala başında, Mesajını aldım İ. Melih, bende evet diyorum, ya sen ? sorusuna ,Ben de Evet diyorum diyen bir hoca olsaydı, belki her sene Şampiyon yapılacaktı. ne farkı vardı canım,  Hikmet Karaman'dan, Şenol'dan Rıza'dan Erol'dan. Sistem Şebeği ol, sana kupa verelim.

2- Muhtemelen biz Fener maçını farklı kazanmış, Marsilya maçına ölüm kalım maçına çıkıyor olacaktık. Ve ebetteki ilk puanımızı alırmıyız acaba maçına. Ve kesin oyun dışı kalmış, Ali Sami Bey'lerin mezarına takla attırmıştık. Biz zor ve haklı olanı tercih ettik. 

3- Ajax'ın, Olimpiyakos'un hocaları yana doğru kafalarını çevirdiğinde bir bakıyorlar, Sergen, bir bakıyorlar Vitor. İsimlerini ilk defa duyuyorlar, nasıl olsa yenerim taktiğiyle oynuyorlar. Profili düşük takım hocalarımız da ölmeyi bayılmak sanıyor. Son düdükle atıyorlar kendilerini Türk Hakemlerinin şefkatli kucağına.

4- Lağım kanalları, FBJK maymunlarıyla dolu, taraftarlarını konsolide ederler. Sevinen Gala taraftarı varsa küfür eder kaçar yayından. Üzemezsin, sinirlenmezler, dünyada yaşayan en iyimser canlı popülasyonu. Kıyamet kopsa Gala Şampiyon olamayacak, Terim ölecek diye sevinirler.  

5- İnanmayan sokağa çıksın baksın, Gala formasından daha çok neşeli neşeli, nasıl Gala'yı yendik diye övünerek gezen Fenerlilere rastlayacaksın. Hisseli Harikalar Kumpanyasını izlemekten bıktık, farelere Aslan'ı boğduruyorlar. Gala-Fener maçı dün gece tescillendi, er meydanındaki zapta en büyük sensin diye geçti.

6-Marsilya Fransa'da Paris Sen Germen'den daha büyük daha çok Şampiyon olmuş takımdır. Zaferin gecesine Limon sıkmasalar tezlerimiz çöpe gidecekti. Terim konuşurken cezayı geçirdiklerini anons ettiler, keşke 10 maç verselermiş, ne hocanın ne taraftarının umurunda bile değil. Lağımda 5 maç oynatacaksınız en fazla.

7- Bu haftaki hakemi de görevlendirin, sistemden ne kadar erken çıkarsak o kadar iyi. Bizdeki amaç sizin tertiplediğiniz katılmak zorunda olduğumuz hileli turnuvalarda Edirne dışında oynama hakkı alabilmek. Bunun için Terim'in Villasının kulübesindeki köpeği bile hoca yapsak yine gideriz. Gidip yine belanız oluruz.

8- Küçüğü saymıyorum, Büyüğü düşerse, Gala Şampiyon olmasın diye düzenlenen kasko poliçesini. Şampiyon oldum zannıyla oynatılan mecbur 6 maçı sıfırın altında bile kapatsa benim gündemimin dışıdır. Yoktur öyle bir takım. Kime kaç kaç yenildiklerini inanın unuttum.

9- Ya büyüğü? Teşkilat sayesinde hezimetle bitecek maçı kazandığını zannedenleri. 15 gün daha can çekişeyim diye beraberliğe yatan forması büyük, beyni küçük olanı. Türk Parasının en son geçtiği yer İpsala, ötesinde kim takar Ali Koç'un ulusun üretimden gelen artı değerini 100 yıldır sömüren bir kromozomla patatesliği kaçıran veliahdını. 

10- Şampiyon yapmayacak mısınız? Peki lan, ona da varız. Roberto Carlos Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olduğunda Hagi'yle dalga geçiyordu, daha küçük takıma gittin diye, Şampiyonlar Şampiyonunu yenmenin tek yolu vardı. UEFA kupasını kazanmaktı, Süper Kupa'da içinden topla geçerek hesabını kapattı.

11- Ne kadar çok nefret ederseniz bizim için o kadar iyi, Şampiyonlar Ligine artık hiç bir takımınız beleş gidemeyecek. Biz mi?  Lunaparklarda vardır, delikli timsah makinası. Fırlar kafasına tokmak yer, diğer delikten tekrar fırlar yine tokmak yer, yine fırlar. Öldüremezsin. Bir delik bulur yine çıkar zebellahınız oluruz. Telafisi olmayan maç Terim maçıdır. Korkmayız biz böyle maçtan

12- Çıkış yolu yoksa tek yol buysa kenetlen Büyük Galatasaray Taraftarı, Şampiyonlar Ligi müziğini canlı dinlemenin tek yolu bu, Bir daha alacaksın o s.ktiğimin UEFA kupasını Nef Cehennemine bir daha  getireceksin. Kendi göbeğini kendin kesecek, kendi beşiğini kendin sallayacak, namerte boğun eğmeyeceksin. 

Ne mutlu bir utkudan sonraki sabaha Gala taraftarı olarak uyananlara.

Hiç yorum yok: