26 Eki 2021

Kadı S.kildikten Sonra Kapıyı Kapatmak; BJK 2-1 Gala

1-Rakipler köy kasaba takımlarına yenilmiş, alacağı galibiyetin fiyatı 3 puandan çok fazla. ilk 11 çıkarma, oyun okuma, değişikliklerdeki isabet 1/10, denk gelmiş köre atmış beraberliğe razıyken topalı vurmuş, takım insanlık dışı pas trafiğiyle golü bulup zaferle ülkeye dönmüş.

Gaziantep maçına çok var, BJK maçı da garanti değil, apolete nişan töreni güme gitmesin. Küçük boy bir başaltı semt takımıyla yapacağın sıradan maçı büyük maç havasına sok, antrenmana taraftarı çağır İmparator diye bağırt egonu tatmin et. Maç, Nef Arena'da kaybedildi.

2- Hakem Fırat, Var'da Mete, 30 milyon taraftar aynı şeyi söyledik, başımıza iş gelecek, gelmez, siz bilmezsiniz ben bilirim, bendeki taktik totem efendi taktiği, en son yendiğim maçta ne olmuştu, aynısını yaparım, sonradan soktuklarım maçı alır. Yenilirsem bahanem hazır, taraftar arkamda, suç hakemde.

3- Sebeke'nin sevk ve idare ettiği ligin üvey evlat takımısın. Her lehine pozisyonu Vara şikayet etmen lazım, kaleciden kaptan olur mu, itiraz etse sarı kart. Arda sürekli oynasa eminim bu kadar çok puan kaybı yaşanmazdı. Acil Marcao'nun kaptan yapılması lazım. Kaptan olursa kendisini bir nebze hakem illetinden korumuş oluruz.

4- Kaleci hakkında yazı yazmayı kendime yasakladım, merak eden www.mahalletakimi.blogspot.com dan Muslera etiketine girip okusun, benim kalecim değil, istediği kadar gol yiyebilir, ben sezonu 80 golle kapatırız fetvasını vermiştim,

5- Nelsson-Marcao tandemi son yılların en iyi tandemi. Bilerek, çalışılmış, planlı bir oluşum değil, random, tesadüf. 10larca çöp transferden sonra elbet biri rulette çiçek olacak. O da bakalım ömrü ne kadar sürecek.  Sağ sol saldırı bekleri patlak, biri banko oynayıp sürünüyor, Ömer Bayram'ın mezarını kazıyor, diğeri kayıp, bu kadar ucuz ve iyi beki aldıklarında kıllanmıştım zaten. Yetiş ya 2. dönem at pazarı transfer fuarı. O zamana kadar tutarız, motto hazır 8 de kapanır 28 de olasılık var mı var.  

6- Penaltıları angarya veya fantezi olarak görüyor, Emre Akbaba'yı kazanayım diye Şampiyonluğu verdi, muhteşem bir gol atmış, bırak duble yapsın Çika, olmaz Mohammed'i kazanacak, bizi uyutmayacak. Kazanılan 4 penaltının 3 ü adam kazanma ego sevdasına kaçmış.

7- Taç atmasını bilmiyoruz, kornerleri geçtik, 1000 defa daha korner atsak yine atamayacağız. Serbest vuruş topunun ırz düşmanıyız. Serbest vuruşun adı penaltı bile olsa atamayız. Son top kaleci bile gitmiş ki gülmekten çenem yırtılıyordu, acaba Muslera'nın gol atma olasılığı neydi, ben hesapladım, bir maymunun bilgisayar başında rastgele tuşlara basarak evrim tarihini yazma olasılığından bile düşük çıktı. Son top korner 10 kişi içeride atış, hakem acıyıp maçı bitirmese boş kaleye 3. goldü. Bu sezon tam 110 korner attık. Rakip kaleye sıfır tehlike, kendi kalemize 10larca kontra atak.

İroni değil kardeşlerim, tacı en uzak yere tekrar taca atmalı, korneri direk dibinden taca bırakmalıyız. gol atma, top kampa şansı daha çok, takım koşusu yapmamış oluruz. 

8- Futbol ölümü gelmiş, it yatağına doğru yola çıkmış Babel'den beklentin ne be Hoca. Bu adam senede 5 maç oynayacak 1 ini oynadı, bırak biraz dinlensin. Alacaksan diğer ölüyü al, Feghouli'nin de en fazla 5 maçlık mazotu var, bakarsın bir kere daha köre atar topalı vurur, omuzuna bir sırma daha takarlar.

9- Yayıncı kuruluş başta ülkenin spor ekonomisinin ayağa kalkması, isyan etmesi lazım. Neyin bedelidir bu BJK sevdası. Hadi Fener olsa hak veriyorum, pazarın en büyük müşterisi, bütün lağım medyasının yalını yemini suyunu Ali Koç veriyor. Bu ülke 3.defa bir küçük takım Şampiyonluğunu taşıyamaz. Futbol Takımı mağazaları sinek avlıyor. Benim kitap bile satılmıyor. Galatasaraylı yenildiği zaman tv bile seyretmez. Şebeke ısrarla Gala Şampiyon olmasın diyor, küçükler sıyrılıyor.

10- Ülkemizde BJK namlı bir takım yoktur. Galatasaraylının yarası ilk Fener maçında kabuk bağlar, Hatay'ın kuyruk acısı var hesabını soracaktır. Konya ligin en iyi futbol oynayan takımı, bir kere de onlar koyar dağılır giderler. Hepinize geçmiş olsun, yense de büyük, yenilse de. 

 


Hiç yorum yok: