21 Nis 2021

Maçtan Önceki Maç Yazısı; Galatasaray- NapoliTrapezus



Ölümüne bir kumar bizimkisi, tam canımız alacaklar ecelsiz, son potu kaldırıp devam ediyoruz. Masa hileli, hepsi ortak, bir birlerine vuruş yapmıyorlar. Öylesine aç ve çaresizler ki, bizden kumpasla kazandıkları torunlarına bile yetecek.

Her maç sonrası taktik değiştiriyorlar, acaba kime kursalar oyunu henüz karar veremediler. Beşiktaş Jimnastik Kulübünün önünde çipler yığılı(ydı) ama kumarbazı acemi, korkudan hiç bir ele bahis yapamıyor, giriş antelerinden bitecek. 

Hele masanın şer cephesine oturmuş, Al Capone, Ömer Şerif; Paraları bitmek bilmiyor, dolayısıyla da kumar. Dealer istediği kağıdı veriyor, yine de kazanıp fişi çekemiyorlar. Sergen tescilli eşek poker kumarbazı, elini belli ediyor, öteki de yeni başlamış, az para kesmiyor, Teşkilatın esas oğlanı benim diye, kendi küçük ortağını bile yutmaya oynuyor. Bizim büyük taraftarımızdan başka hiç bir şeyimiz yok, Oyuncumuz profesyonel,  Galataus( Gala kumar tanrısı) bir yerde ipten alıyor bizi, biz ölürsek Aslan gibi öleceğiz, kan kusturacağız, kazananlara yar olmayacak.  

İş başa düştü çocuklar, 50 + 1 yıldır tribünlerde neler gördük, ne maceralar. Ölüm kalım maçına çıkabilirsek kalırız, endişem yok. Her maçımıza tabutumuza son çiviyi çakmak üzere bir cenaze levazımatçısı gönderiyorlar, ne kötülük yaparlarsa yaparsa yapsınlar cenaze namazlarını kılıp gönderiyoruz.  Bu akşam da aynısı olacak. Şu ana kadar özellikle maçın hakeminin kim olduğunu öğrenmedim. Çünkü benim için fark etmiyor, ben bizim her maçımızı Rambo Okan'ın yönettiğine inanıyorum.

Masadaki Teşkilat penaltıyı veremeyen, kırmızı kartla atamayan hakem heyetine, tek bir şut çekmeden pozisyona girmeden, hatta son saniyede topu Beşiktaşlı oyunculara verdi diye kendi takım oyuncularının bile kızdığı kaleciye rağmen 2 puan daha yutuldu. Acil kodla toplandılar. Görülmemiş bir hakem faciasına  hazırlıklı olun. Kapalııııı, ayağa kalk bağırmayanı aşağı atarım, ( ne zaman oturduk ki be Amigo Mehmet abi) Bu Maçı Alıcaz, Başka Yolu Yok. 

Ne Yapmalı? 

Göztepe maçında kuşananlar, sefer görev emri çıktı, Arena'da saat 19.00 da tam teçhizat, gayri mevcut içtima var. 

1- İlk 35 dakikayı özellikle ilk topa basanlar kartsız atlatacak.

2- Olası bir dandik gol yendi, çıkarmak için saldırılacak, çıkaramadığımız her saniye, her dakika asır gibi gelir. Bir an önce gol yerine konacak, takımın savaş gücüne moral takviyesi yapılacak.

3- Serbest vuruş kullanamıyoruz, veya kafa vurucumuz yok, belki de sebep başka, hakeme güvenemiyorlar, hazır ol vaziyetinde de kafa vurulamayacağı için temas edemiyorlar. Sonuç değişmez, serbest vuruştan etkili olamıyoruz, boşuna stoperleri 100 metre koşturup geri çağırma, kornerleri paslaşarak, pozisyon almış savunmayı dağıtarak kullan.

4- Teşkilat kendi hocası Abdullah'a kesin talimat ve emir vermiştir. Muhtemelen yatacak, topu bize bırakacak, tuzağa düşme, toplamda 450 pası geçme. 450 pastan her fazlası bizim için zaman kaybı, kötü oyun, dolayısıyla istenen skoru alamama olasılığıdır.

5- Kerem'in attığı golleri Uğurcan yemez, vuruş standardını beğeniyorum, uzak tarafa vuruyor, daha etkili ve tavana doğru vurması lazım.

6- Maç yine Taylan'ın omuzlarında, hayatının son maçı gibi oynaması gerekecek, Gedson üstüne koyarak geldi, hepimizi utandıracak, bu gece TT olmasını bekliyorum.

7- Saraççi Göztepe maçını oynasın razıyım, akan oyundan gol pozisyonuna gireceksek hücum bekleri kumarın içinde olacak.

8- Taylan- Gedson en güvendiğim iki forma toplamda 23 km den fazla koşmuş, sıkıldıklarında en az 2 litre ter çıkmış olacak.

9- Hekemin aldığı emir, talimatla vicdanı arasında hassas bir denge vardır. İnandığınız bir pozisyonda sakın teslim olmayın, direnin, Var'a taşıyamasanız bile dengeyi bozarsınız, cesaretini kırarsınız.

Şimdiye kadar tatbikattaydık, savaş yeni başladı. 

Ne kumarlar gördüm, Dünyanın en büyük poker kumarbazlarına oyun oynattım, Korkudan daha çok kaybedecekler, kaybettikçe kare aslarına Flush  Royale çıkaracağız, kumarı delikanlı adam oynar, Fatih Terim; son seansı oynayacak testis sende fazlasıyla var, peşindeyiz. Masadan utkuyla kalkacağız.

Yenilsen de büyüksün yensen de. 

Haydi Grande gazan mübarek olsun.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Abi yazıyı okuyunca benim bile 38 yaşında arenaya çıkasım geldi. Umarım futbolcular da aynı duygularla akşam yüzümüzü güldürürler.
Veyis