23 May 2008

Kral Sakaryaspor Seni Bekliyor


Hakan Şükür artık Galatasaray'da oynayamaz. Koskoca kral'a yedek kulubesi toz alma işi verile mez.(Bu işi 1 sezon Ergün'e yakışmıştı. Gençken ne oynamıştı ki, hala oynarım diye tutturuyor. Gaziantep'te 5 maç oynayamadı. Neyse sevmediğimiz adam için tuşlara basmaya değmez.)


Bize sorsalar Hakan Şükür'ü oğlu yetişene kadar oynatırız. Eğer Hakan erken evlenmiş olsaydı aynı takımda kesin oynarlardı. Hakan Şükür'e bırak denmişse, bırakacak artık demekki. Yerine Necati'yi getirecek halleri yok.


Eskiden futbolu bırakma yaşı gelmiş futbolcular takım aramazlardı. Tabi insan ben artık oynayamam diyemiyor. Biz bu yaşta top oynayabildiğimize göre, Hakan o yaşta niye oynayamasın. Hatta oynasın, ama Katar'da, Belediyespor'larda değil. Eğer hükümet yanlısı Belediyelere giderse bu futbol oynama isteği için değil, biraz daha çanağa bir şeyler atmak için olacaktır. Hakan Şükür 8 defa şampiyon olmuş, 6 defa kıl payı kaçırmış bit takımın golcüsüdür. Kümeye oynayan bir takımın golcüsü olarak oynarsa en başta bana rezil olur. Alsın bir sandalye otursun 18'in içine yatırsınlar vatandaşın cebinden milyon dolar daha belediye bütçesinden.


Takım aramazlardı eskiden Hakan Şükür durumundaki futbolcular dedik. Bırakırlar giderler memleketlerinin takımında, olmadı amatör takımlarda oynarlardı. Hakanında aramasına gerek yok. Bundan sonra dünyada Hakan Şükür'ün aslan gibi top oynayacağı takımı var.


Git Sakaryaspor'a Kral. Bu sene İstanbul'dan döndüler, çıkamadılar. Git memleketin bağrına bassın seni. Oyna, at çıkar onları lige. Sana Galatasaray'a gol atmak yakışırmı.

Hiç yorum yok: