4 Nis 2008

Şu Çılgın Türk'ler!


İşte Türk'ün gücü, Şımarık İngilizlere haddini bildirdik.
1915 te Çanakkale'deki teyyare birliğinin onbaşısının tekmili değil bu yakarış. Bu zafer haberi, 2 nisan 2008 tarihinde Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Chelsea'yı 2-1 yendiği maçtan sonra geldi.
Toz dumana katılmış, coşmuş gazeteler. Hani kıskançlıktan, sinirden iki gündür ne gazete okuduk ne televizyon seyrettik. Ne varki kurtuluş yok, mutlak rastlıyoruz, vapurda, minibüste, berberde, markette. Neymiş efendim Türk gücünü göstermiş. Kim olaki o maçtaki Türk. Kaleci Volkan öz be öz Türk. Başka, sayıyoruz takımı, Önder Türk ismi Türkçeyi zor konuşuyor, Roberto Carlos sakat olmasa Uğur Boral oynayamayacak. Orta sahada bir Mehmet var ama Türk değil, Sol bekte Gökçek adlı biri oynadı, soyadı ne demekse Vederoğluydu. Türk Uğur Boral çıkınca Kazım diye biri girdi. Colin diye biliyordum ben meğersem Colin kalkmış iki tane Kazım olmuş. Türk sayalım ne olacak, milli takımda bile oynuyor gencimiz. Ha birde hakkını yemeyelim nöbetçi golcümüz Semih girdi sonradan oyuna halis Türk, kimse itiraz edemez. Başka varmı diye hafızayı zorladık bulamadık. İşte bu takım Türk'ün gücünü ortaya koyarak İngiliz'lere haddini bildirdi.

Geçiyoruz İngiliz takımına. 3 kişi var İngilizim diyebilen. Her milletten adam varda en azı İngiltere'den. Ya atarken biraz dikkat etseniz ne olurdu be. Kimi kandırıyorsunuz, Türk gücüyle sahaya çıkan Galatasaray daha dün Almanya'dan hezimetle geldi. Unuttunuzmu brekisefal kafatasçılar, anglosakson kafalılar karşısında her alanda aşağılardayız. Fenerbahçe Chelsea'yı yense bile.
İngilize haddini bildiren çılgın Türk'lerin aziz hatırasına saygı ve minnetle,

Hiç yorum yok: