31 Oca 2008

Fenerbahçe'yi Nasıl Yeneriz?


Stad yapıldıktan beri berabere bile kalamadık. Hatta öne bile geçemedik. Her şeyin bir sonu ya da her şeyin bir ilki vardır mutlaka. İşte anamaç, işte fırsat. Belki tarih bu maçla değişecek. Dediklerimi yapsınlar kesin yenerler.

1-Maça Fener maçı kadrosu çıkacak. Fenere karşı aşırı motivasyonla oynayan oyunculara ağırlık verilecek. Ayhan, Hasan, Ümit Karan,Sabri, Hakan Şükür...... gibi.

2- Sahaya çıkan futbolcular Fenerbahçeli'lerle selamlaşmayacak, konuşmayacak. Başlangıçtan bitime kadar sanki düşmanı gibi davranacak.

3-Haldun Üstünel ya da başka bir yönetici maçı taraftarla beraber izleyecek.

4- Alex kontrol edilmeyecek, onun pas vereceği adamlar kontrol edilecek.

5- Korner kazanıldığında direk orta yapılmayacak, uzun ve her topa kafa vurabilecek adamları var bize vurdurmazlar. Paslaşarak ya da değişik kombinasyon kornerleri kullanılacak.

6- İlk bölümde kontrollü oynayıp saldırılmayacak. Ne pahasına olursa olsun gol yenmeyecek. Gol geciktikçe seyirci baskısı azalacak, strese girecekler ve mutlaka hata yapacaklar.

7- Kaleci topu gelişigüzel oyuna sokmayacak. Topun bizde kalmasını sağlayacak.

8-Hücumu genelde Roberto Carlos tarafından yapılacak. Bunaltıp hataya zorlanacak. Onun hata yapmasıyla Gökhan'ın hata yapması aynı değil. Madara olur hata yaparsa ve inşallah olacak.

9-Korner ya da serbest vuruş kazanmaları önlenecek. Gerekirse müdahele bile edilmeyecek.

10-Kurayı Hakan Şükür kazanırsa kesinlikle ikinci yarı Galatasaray taraftarının olduğu kaleye hücum edilecek.

11- Taraftar maçtan önce bağırmayacak. Maçta gösterecek büyüklüğünü.

12-Parçalı forma giyilecek
13- Taraftarın tek tip stada gelmesi sağlanacak. En azından ne yapıp etsinler kırmızı bir alamet giysinler.

14-Bu maçın rövanşı olduğu asla unutulmayacak, iş sarpa sarsa bile en az kayıpla Ali Sami Yen'e dönülecek.
Kupa beyi, kupa tarihinde ne destanlar yazdı. En önemli kozu kupadaki karizmasıdır. Bu karizma Fenerbahçe'nin elenmesine yeter de artar bile. Haydi Aslanlar Ulubatlı Sounes'in aziz hatırasına

Hiç yorum yok: