27 Oca 2008

1990 Doğumlu Büyük Başkan AZİZ YILDIRIM

1952 doğmuş, 1990 da Fenerbahçeye idareci olmuş, ve hayat taksimetresi başlamış. 97 den beri de başkan. Kime sorsan ne demekse Nato müteahhiti diyor zenginliğinin kaynağı konusunda. Dayısı varmış Türkiyenin en zenginlerindenmiş arkasındaymış. Fenerbahçe Başkanı olarak tarihe geçmiş. Peki bilen varmı 1990 dan önce bu adam nerdeymiş. Kaç kere Fenerbahçe maçına gelmiş. 38 yaşına kadar ne yapmış.
Anadolunun sonradan il yapılan Bolunun İlçesi Düzcede geçmiş hayatı. Ortaokulu Liseyi çocukluğunu delikanlılığını Düzcede geçirmiş. Top oynamış lise takımında her iyi oynayan liseli gibi. Gariban mahalle arkadaşları varmış Türkiyenin sayılı zenginlerinden olan Aziz Abinin. Liseden sonra İnşaat mühendisi yapmışlar. Nato işlerini alacaktı ya o yüzden. Binlerce İnşaat mühendisi bir yolunu bulup Natoda amelelik için sıra beklerken, Aziz Başkan bir yolunu bulup askerlikten yırtmış. Düzce şehir kulubünde çocukluk arkadaşlarlarıyla okey oynayarak sırasını beklemiş. 90 lı yılların başında da piyango çıkmış, yürü ya kulum piyangosu.
Sonrasını herkes biliyorda ben başka şeyler merak etmekteyim. Acaba Düzceye en son ne zaman gitti, deprem sonrası başlarına felaket gelen o sefil lise takımı arkadaşlarından hangisiyle görüştü

Hiç yorum yok: