5 Şub 2023

23 Yolu 22; GALA 2-1 Trabzonspor


2000 sene önce yaşasaymış, peygamber ilan ederlermiş, Feneristiyan dini, dünyanın en makbül dini olurmuş. 20-25 milyon kişiye aynı halüsinasyonu gösterebilecek fizikötesi gücü  var. Gözlerimize inanamadık, Murat Sancak'tan yaylım ateşi beklerken, siperlere kaçtı, lanet olsun, pisliğe bulaşmamak en iyisi.

Birde bunlara komprador, oligarşi, tekelci sermaye diyorlar. Resmen Aligarşi, ulusal burjuva çıkarı gereği halk sever olmak durumundadır. Hepimiz müşterisiyiz, herkesin evinde Koç mamulü bir ürün vardır, aslında Migros'tan su bile almamak lazım. 

Belhanda'nın penaltısı tekrar, kalecisi dışarda elle oynamış kırmızı kart, sayacaksınız diye direttiği gol öncesi el var, attığı golü acıdılar, çizgiyi yamuk çizdiler, hezimetten dönmüş, artık neyle uyutmuşsa, taraftarı federasyona yürütüyor.

Derdin ne senin 2 kromozom farkla Nakkaş Tepe tarlasında patates olacakken insan görünümlü bir yaratık doğmuşsun. 28 şampiyonluğun var, yıldız sorunun yok, 7 maç sonra Avrupa kupası alabilirsin taraftarının bundan bile haberi yok, pisliğinde boğul, bizim işimiz var son virajı dönmek üzereyiz. Mayısı öne aldık bu sezon NİSAN bizimdir.

Kar bora fırtına sükun bulacak, bize düşmanlar selam duracak.

Leblebi Mehmet'ten İcardi'ye, Pampaların Rasputin'ine 9 numaralar Gala'nın otobiyografisidir. Kalecin ölümüne kurtarmış, sen ölüm havliyle kafaya çıktın ya Irz Düşmanı, ömrüm ne kadar vefa ederse asla unutmayacağım. Galatasaraylılığın kadar büyüksün.

Maça yenik başladık, ısınmaya verdik, ama inan Gala, hiçbirimiz endişe duymadık, aynı dakika 3-1 tweetleri sisteme düştü, maçın kahramanı Kerem ben de ırz düşmanıyım diye vurdu, insanlık dışı bir gol daha izleyip tabelayı da bilmiş olacaktık.

Bu bir Okan Ball Projesidir, bizde yedek futbolcu yok. her zaman maçı bitiren 11, başlayan 11den daha iyi olmak durumundadır. Thor sakatlandı, Berkan oturdu sofraya. O ana kadar Trabzon'un en iyi adamı Siopis'i uzoya meze yaptı.  Emin olun top gelse Okan Koçuk kurtarırdı. Muslera sakatlanmasa Gomis'i oyuna alıp fişi çekmeye gitti, tam zamanıydı yeni Aslan'ın. Kaan Ayhan kalan dakikalarda kahramanca savaştı.

Zaferler zayiat ister Muslera, bu zaferin de gazisi sen oldun. Çabuk dön diyeceğim de, gözün arkada kalmasın, bileğindeki yara, Okan'ın motivasyonu olacak. 

Gala'nın vites kolu  Sergio, bir iki maçlık aktif dinlenmeden sonra, şanzımanın kontrol mekanizmasının operatörlüğüne yeniden geçti. Büyük futbolcuların hastasıyız. Mertens'in biyolojik yaşı kaç acaba? Futbolu beyinle oynuyor, galiba şampiyon olmadı, daha bir şey görmediler. Arena Şampiyonluğunda bu adamlar eve falan gitmez, sabaha kadar şampanya patlatırlar, orada olacağız. Hasretinden prangalar eskittim, kaç leylim maç uzaklardan gol diye bağırdım. O gece barda gönlümüz hovarda. 

Yarın gece 12 ye kadar eğlenin, maçı yaşayın, full konsantrasyon, tarihimizin en büyük maçına çıkıyoruz, durmak, susmak yok, 13 de 13 yapacağız.

Sol memenin üstündeki armadan da büyüksün, Büyük Gala Taraftarı, işte bizim tribünleri emanet ettiğimiz çocuklar bu çocuklardır, Hagi'ye doğum günü hediyesi olsun.

Sizin Delije'niz vardır Kızılyıldız, senin La Dose'n varsa Boca Junior, bizim de ultrAslan'ımız var, bir stattan bir stada Alpaslan Dikmen'in izinde KÜKREYEDURSUN


   





Hiç yorum yok: