28 Ara 2013

Dularımızı Kabul Eyle Yarabbi; Gayseri Erciyes 1-3 Galatasaray

Gündemin anlam ve önemine binaen ilk yarının son son tepik maçımızın tefsirine Allah'ın izniyle Peygamber'in kavliyle başlıyoruz. Hayırlara vesile olsun.

Bizim bakan değişti, kelinden anladığımıza göre çocukken arkadaşları top peşinde koşarken o Kuran kursuna gitmiş, 5 vakit namaz kılmış, dolayısıyla güvercin takla bile oynamamış biri. Kırmızı arabayı teslim aldığında dua etti. Allah'ım Suat kardeşimiz gibi görev teslim etmeyi nasip etsin dedi. İnşallah kardeşim inşallah. Duaya katılalım Allah kabul ederse.

Teslim aldığın Ulusal Takım, senden önceki bakan geldiğinde 2. torbadaydı, sana 3. torbayla teslim etmeyi nasip eyledi Suat, yüce mevlam sana da 4. torbaya girmiş bir Ulus Takımı teslim etmek nasip eylesin.

Ulusal Takım hocası Dünya çapında bir sünnetsizdi, kovdular önce imam getirdiler, sonra da, motor sanat terk imparatora teslim ettiler. Senin de inşallah helal süt emmiş, dinine kitabına sadık, diktatörüne biat eden biri kalbine vahiy edilir de sen de bir badem bıyıklıya Ulusal Takımı teslim edersin inşallah.

TFF başına bir embesil getirdiler, daha beteri bulunur bu necip millette, sen tez elden bulasın.

''Olimpiyatlara talibiz, arz ederiz İstanbul-Turkey'' Bu kadarcık bir dilekçeyle başvursa, adamlar Google Eart'a girip İstanbul'a organizasyonu verecekken, senden önceki bakan kendilerini Dünya'ya tanıttı, rezil olduk, bizi tanıyan bizle çay bile içmez durumda, sen var oldukça hiç bir büyük organizasyonu alama inşallah.

Rabiacıları, ırkçıları, Gezi'ye küfür edenleri, ihya edip, Mandela'yı, Atatürk'ü mahkemeye verdiler, yalamalar aynı yalama, Suat sana kazasız belasız devir etti, dillerine prezarvatifleri geçirdiler, senin de o koca götünü hazır ve nazil eylesin yarabbi.

Olimpiyatta madalya alsın diye hap yutturulmuş, iğneden delik deşik ettirilmiş kızlarımız, artık köpek kovalasa bile ömür boyu koşması yasaklandı, sen de ilk olimpiyatta yarışçılarımızın kıçına nışadır sürer, koşturur dereceyi öyle kovalarsın inşallah.

Kendileri dahil, kendi taraftarı hariç herkesin emin olduğu, mahkemelerim hüküm verdiği, Avrupa'ya çıkışı yasaklanmış takımlara ceza vermediler, Kainatın sahibi Yüce Gök sana da şikeyi tamamen serbest bıraktırma kararı verdirir inşallah.

Ve yüce mevlam senden sonrakine aynı huzur içerisinde bir başka kemik yalayıcı arkadaşına görevi teslim etmeyi nasip eyler inşallah.

Abdestimizi aldık namaza geçiyoruz.

Keçi Boynuzu(Muz bile değil) Cumhuriyetimizin Şeyhülislamının, benim de memleketim Gayseri'deyiz. Senede 3 defa daha hareketli olsun, para kazansın, hemşehrisi din kardeşlerinin duaları yüce ihsana maruz olsun diye Süper Lig'teki ikinci Gayseri takımıyla Erciyes Ovasında'yız. Hak geçmemiş, 2 -2 berabereler, Rize-Kasımpaşa'ya karşı, 2. Gayseri takımı.

Kardinal Mancini, takımı 11/6 gavurla sahaya çıkardı. Allah sonumuzu hayır etsin. Muz Cumhuriyeti deyip aşağıladıkları Fildişi Sahillerinden ülkemize top oynama gelmiş, Drogba, İsa'ya, Kamerun'lu Şecu Muhammed'e yaranıyor, yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor, biz güçlü ileri demokrasi sahibi ülkeyiz ya, Selçuk, Uzza, Menat'ın etrafında dans edeceğim dese, Burak öküze tapsa bir birlerine selam bile vermezler. Günahlarımızı affet Allahım.

Yanarım yanarım, şu takımın başında Sabri'nin kaptan çıkmasına yanarım. Hiç kimseyi kıskanmadım Sabri'yi kıskandığım kadar.Ferrarilere, porşeler biniyor, o arabaların motor tamircisi Sabri'den daha iyi futbol oynamaz ise kahrolayım yarabbi. Hangi maç, hangi taraftar bir büyük günah işledi de hala bağışlamadın? Bizi 2014 yılında Sabri'den mahrum eyle Yüze Gök.

Kıble tarafındaki kaleye saldırdık. Kıble derken, Kabe değil, Beyaz Saray'dan söz ediyorum.  Ey büyük Allahım, dinimizi, kıblemizi, yeşilden sakın men eyleme, Kayseri'li başta olmak üzere ülkemizin tamamı Yuroya, dolara iman ettik, imanımızı koru. Sen bakma bizden değil diyenlere inanma, Melo bu mübarek takımın sadece bu maçta değil, tüm zamanlarındaki en büyük ön liberosudur. Köpek gibi hırlar ama eli hep sana doğru dönüktür. Hayvani bir pas attı. Topu ustayla buluşturdu, maça golle başladık. Çok şükür diyoruz, geçen hafta Onur'dan sonra bu hafta da başka bir belayı kaleye koydun, imanımızı mı sınıyorsun Ya Rab? Biz görmüyoruz yok sa kaleye sen mi geçiyorsun? Vallahi de Billahi de maça golle başlamasak, bu kaleci bir kaç topu kafadan kurtarsaydı, biz bu sahadan çıkamayacaktık.

Burak Yılmaz bu takımda tiksindiğim, fakat hoca ben olsam her zaman ilk 11 oynatacağım biri. Tam klasik bir maçını tamamladı. Ey büyük Allahım Hocalar engelleyemiyor, belki farkında bile değiller, benim küfür etmekten her maç çenem yırtılıyor. Her hareketi faul, her pozisyonu ofsayt, her maç en az 3 gole mal oluyor, her maç bir tanecik atıyor. Gemicik değil be Büyük Allahım, golcük. Değer mi, değmez mi bilmem? Sen de ne nankör bir taraftarsın diye şimdi benim  amel defterini açtırdın, yazdırıyorsun biliyorum, beni daha fazla günahkar eyleme, şu adamı ofsayta sokma, elini kolunu mühürle faul yapamasın. Mübarek Noel günlerinde ülkemizin şirazesi sana tam tevcih edilmişken, şu taraftar kulunun duasını kabul eyle.

Spor bakanı duayla açtı ilk yarının son haftasını, biz beddua etmeyelim, duaya devam edelim. Milyarlarca yıllık insanlık yaşamında, 2013 yılını Türkiye'de bitirme bahtiyarsızlığını yaşadık. Tek tesellimiz, Galatasaraylı oluşumuzdur. Sadece bu onur için bizi lanetli bir ülke vatandaşı da olsa Cim Bom Bom diye bağırttığına  ne kadar şükran etsek az. Şükranlarımızı kabul eyle.

Bizim, Hoca'nın yapacağı bir şey yok, ama sen yaparsın. Günahımızı çekeceğiz, Sabri oynayacak, bari topa değemesin, top bizdeyken oyundan çıksın, pas trafiğine katılmasın. Top rakibe geçtiğinde kendi bölgesinde adamla beraber koşsun, basmasın, basmadığı için çalım yemesin, şut pozisyonuna girerken ufak bir çarp işte sen bilirsin topa vuramasın. Görmedin mi be Büyük Allahım, trivole vuruşu yaptı. sıfır derece falso verebildi topa, bizi daha fazla kepaze edip, sevmeyenlerimizi güldürme.

Duayla bedduayla geçen haftadan sonra, kendimce metafiziğin ne müdahil olma olasılığını düşündüm. Şu tespiti yaptım. Duanın tutma olasılığı, bedduanın tutma olasılığından az, dolayısıyla  takımımızın oynayacağı bu senenin en büyük maçı Chelsea maçında  pratiğe geçirelim, Galatasaray'a dua yerine Chelsea'ya beddua edelim. İspatı, Amerika'daki halisilasyonisttir. Muktedirin köyünde bile birinin evi yansa beddualarının tamamı tutmuş olacak. Langırt ligimizde daha fazla Ya Rabbimizi sıkıntıya sokmamıza gerek yok. Hakkımızı, ölüm kalım maçlarında kullanalım derim ben.

Neye inanıyorsanız veya inanmıyorsanız, bu yazıyı okuduktan sonra hepiniz iki ölçek ritüeli şükür niyetine gerçekleştirin, yatıp kalkıp, Galatasaraylı olduğunuzla şeref duyun, hepinizi, Juventus maçındaki gol sevincinin olanca coşkusuyla kucaklıyorum, Yeni Galatasaraylı yıllarınıza Jüpiterden gelen sızıntıyla değil, savaş kahramanı Melo'nun enerjisi
yle girmenizi gönülden diliyorum.

Ne mutlu Galatasaraylıyım diyene.

1 yorum:

sembolist dedi ki...

Sen hep yaz,Melo'yu senin kadar 'yakışıklı' yorumlayan bir başka kalem tanımıyorum..