14 Eyl 2008

Ömer'in Gazabı Galatasaray 1- Antalya 1


Yıllarca.Rüştü'nün ardında yedek bekledi. Tam sıra gelmişti ki unutuldu gitti. Senmisin unutan geceye damgasını vurdu. Bizim Orhan Ak ile Volkan Arslan'ı Antalya yedekleriyle ısınırken görünce acıdım. Bu Orhan yıllarca koskoca Galatasaray sol tarafında oynamıştı.

Fener yarım saat önce Hacettepe'ye yenilmiş. İftar açılmış, ballı kadatıfa sıra gelmiş. Geçen senelerde olsa Ramazan ayından korkalımdı. Hakan Şükür ve taifesi sahura kalkacaklarından kötü bir maç olabilirdi. Ama şimdi korkmaya gerek yoktu.

Gün sayıyoruz Aslantepeye stad inşaatı için. Bu ortamda 20.000 kişiyi toplayamıyoruz, nasıl olacak 50.000 kişi acaba. Takım, ısınmaya çıktığında ilk 11 anlaşıldı. Hasan sağbekte, Lincoln kızakta, Baros maç eksiğini tamamlayacak Ali Sami Yen'in tünelini tuvaletini kapısını ezberleyecek. O yüzden o da yedek. Geçen senenin gözdesini gizden düşürecek anlaşılan stajyer. Topal bu sene topallaya topallıya oynayacak. Ümit Karan rahat değil, an meselesi kulube o yüzden olur olmaz yerlerden vurup gol atmak istiyor. Randıman veremiyor. Nonda kim ne derse desin ben pek beğenmiyorum. Ofsaytı bilmiyor, beleş gol atıp çok ta gol kaçırıyor.

Arda ya top gelsin diye yalvarıyoruz. Kaleye de geçseydi bütün mevkilerde oynayacaktı. Kale demişken acayip bir huzur kapladı içimi. İtalyan kaleci tam benim beklediğim kalecidir. Bütün topları eliyle ayağıyla stoperlere verdi. Stoperler kazma kalecilere alıştığından bazen topu istemediler kaleciden.
Bu Antalyaspor, Denizliden daha aşağılık takımmış. Tamam 1 puan senin için iyide almak için her yol hakmıdır. Yere yatan 2 dakka kalkmıyor yerinden.

Neticede tek kaleye dönüşen maçta onca usta birini içeri sokamadı. Lanet beraberlik stajyeri kurtardı. 2 maç berabere kalacağına birini yenip birini yenilseydi daha iyiydi.

Hiç yorum yok: