11 May 2008

Ulusal Takım Kadrosu


Şu Fatih Terim için yazdıklarımı toplasam kitap olurdu. Yıllardır tek başıma savunduğum görüşlere şimdilerde çoğunluk katılmış durumda. Ülkemizde en büyük hocalık sıfatını alabilecek birisi olmadığını, başkaları tarafından hiç hakketmediğimakamlara getirildiğini savunurum da savunurum. Heleki Milli Takımın başına getirildikten sonra milli takımdanda soğudum. Artık sıradan bir takım gibi geliyor bana ulusal takım, Fener,'in arka bahçesi.


Bazıları kızıyor, Ümit Karan yok, Emre Güngör yok, Hakan Şükür yok, Aykut yok diye. Bilmiyormusunuz siz kontenjan diye bir şey vardır. Ne olursan ol Galatasaraydan alınacak futbolcu sayısı bellidir. Oda mürit olacaksın, asla geçmişinde hocayla dalaşmamış olacaksın. Futbolu bıraksan bir hilafında konuşmayacaksın. O yüzden, Sergen'i Tugay'ı yeterince oynatmamıştırda Tümer'den vazgeçememiştir.
Dün maça çıkan aslanların tamamını milli takımda oynat, alsın kupayı gelsin.
Kendisi adam değil ama akıllı, ne yaparsa yapsın, ne kadar yenilirse yenilsin İmparator derler, cebine para doldururlar.
Adam, delikanlı, adaletli Şenol Güneş'in akibetini soran varmı. Taffarel, Popescu, Hagi'nin yerine Rüştü, Yıldıray, Emre Aşık'ı oynatarak Dünya 3. sü oldu da ne oldu. Bu ülkede sıkımı Fenerden adam oynatmayarak başarılı olabilmek.
İmparatormuş, derin futbolumuzun imparatoru. Foyanı çıkarmaya az kaldı.

Hiç yorum yok: