25 Şub 2008

adam Sandıklarımız; Selim Soydan

Fenerin 1-0 mağlup olarak soyunma odasına gittiği bir maçta devre arasında ilk yarının yorumu olarak "fenerbahçe gol atamazsa yenilir.." diyebilmiş bir yüce futbol duayenidir.. insana "şimdiki futbolcular da senin gibiyse ya senin kadar kafaları çalışmıyor ya da kazanmak istemiyorlar.." tarzı bir yorum yaptırır.
Senelerdir o spor programı senin bu spor program benim televizyonları nasıl işgal ettiği bilinmeyen yaratık. Alemcilği Ali Şen'le Brezilyaya futbolcu, pardonTangalı hatun, bakmaya gittiklerinde tescillenmişti. Bir kadının kalçalarını avuçlamıştı.
Bu hafta benim için seyredin reytingi en düşük yorumcumumuzu. 30 kereden az ''tamam mı '' derse eşşoğleşşeğim. Yine senelerdir her programda Fenerbahçe'nin ki Fenerbahçe'den bahsederken mutlaka ''Fener takımı'' der- çok iyi kadrosu var diye tasdikler.
Aşağılık, ağzından salya akan, Fener yenilse de yense de karşısında eğer varsa Galatasaray yorumcusunu kızdıran ve de köşemizde hakkıyla, torpilsiz yer alan her gördüğümde tiksindiğim, küfür etmeye doyamadığım tip.

Hiç yorum yok: