16 Haz 2008

Ben Demedimmi Çek 2- Türkiye 3


Bu Çekleri perişan ederiz demedimmi dün. Ettik, nasıl edeceğimizide açıkladık. Öyleyse doğru yerdeyiz, bundan sonraki maç taktiklerini ben vereceğim. Kalecimiz panter olursa dedik, eh panter değilse de horoz oldu en azından. 3. golü attık ya gitti adamın yakasına yapıştı. Hakemler babamızın oğlu değildi attılar. Servet bi başına dahım gibiydi gerçekten. Ayı Koller'le boğuşmak için bir Ayıboğan lazımdı. O da bizim takımdaydı. Brezilyalı Memet, pek iyi oynamadı orta sahada. O yüzden Türkiye'nin işi belaya sardı. Arda herhalde çok sevdi bu mevsimde Alp'leri, gelmeye niyeti yok. Orta sahanın beyniydi, belkide toptan iltica eder bir takıma, böyle giderse. Kardeşim kendi payıma söylüyorum, kötü oynada gel, sana doyamadan göndermeyiz haberin ola. Atarsa Semih atar diye fal baktık ilk yarıda. Atamadı çıktı.

Devre aralarının en büyük Hocası soyunma odasındaydı. Maçlarda 4 devre olsa Terim'in takımı her zaman Dünya Şampiyonu olur. Motivasyon ajitasyonunda bende vardım. '' Biz bu takımı yeneriz, inanmayan otele gitsin, döverim, söverim, hayatınızı bitiririm. Koşun, ciğeriniz yırtılsın, atın, gazetecilere, televizyonculara saldıracağız sonra hep beraber. Ceddin deden neslin baban....''

İkinci yarı her zamanki gibi fırçayı yiyen takım görüntüsündeydik. Baskılı oynarken bir gol daha yedik. 3.yü kan kardeşimiz yan direk önledi. Sonrasında Koller'e felç geldi. Emre'nin tekmesi adamın beynini patlattı, sıkımı penaltı versindi hakem. Müfit Erkasap tam pasaportları hazırlarken Arda'nın golü gelmesinmi. Ardından Cehch'ildi kaleden kalecileri. Bir balık gol daha. Hey kurban olduğumun gök tanrısı. Bir daha atttır ne olur. Şu sevgili peygamberinizin yüzü suyu hürmetine, çıkardığı takım ve verdiği taktiğin doğruluğunu ispat eyle ya Rab. Ne zaman sıkışsa yetişti Hızır, ofsayttan kıl payı kurtulan sahanın en kötü futbolcusu Nihat ikinci golü ağlara yapıştırdığında Çek tahsil edildi.

Turu geçtik, sokağa döküldük, sırada Hırvo'lar varmış. Taktiğimiz aynı dostlar, kimse anlayamaz ne olduğunu. Bu taktik öyle her önüne gelen Hocanın bildiği, uyguladığı, ya da çözdüğü taktik değildir. Herkes bu futbolu oynarda biz başka oynarız, 2000 de, Parken'de 2002 de Kore'de şahit o günlere kalelere giren goller. Bize Çılgın Türkler dediler. Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahvadıyız. Çanakkalede bulutun kaybettiği Anzak Alayını yazdı tarihler. Gelecek nesillere de 10 dakikada kaybolan Çekleri anlatacak tarih yazıcılar. Arda'lar, Servet'ler, Nihat'lar, Sabri'ler.

Hiç yorum yok: